Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Halim se stal obětí „Integračního plánu“ – tajné otcovy metody, která má ze všech imigrantů udělat Švédy, z jeho syna především. Halim má ale protiplán – snaží se být tím nejarabštějším švédským sultánem mysli a připomenout otci jeho arabské kořeny. Multikulturní komedie o nástrahách života v globalizovaném světě. [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - ANOTHER VIEW - Jiný pohled, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 1.82/135 ()

CISTICZ 

všechny recenze uživatele

vtipna delegace uvedla komedii ze swedska, zabyvajici se problemem hledani identity muslimu ve swedsku. Film je pekne zpracovan, uvidime, cim nas Daniel Wallentin priste prekvapi ()

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se těšila a nezklamal mě. Je plný barev a krásných obrazů. Maminka zemře a zanechá po sobě manžela a syna. Jeden je zarytý Švéd, ačkoli je imigrant, druhý se cítí jako imigrant, i když se ve Švédsku už narodil. Místo toho, aby se o sebe starali a pomáhali si, svádějí nesmyslné boje a snaží se druhého přesvědčit o svojí pravdě. Konfrontace obou těchto postojů je sice vážné téma, ale je podané velice vtipně a mile, odvyprávěné dospívajícím Halimem. ()

Leila75 

všechny recenze uživatele

Téma předurčené k parádní komedii,ale v tomto snímku se tak nestalo,chvílema se člověk zasmál,chvílema nudil a koukal na hodinky,zvlášť pak,když neměl ani kde sedět... ()

Reklama

Reklama