Reklama

Reklama

Sólo pro Jaroslava Marvana

všechny plakáty

Obsahy(1)

Filmová kariéra, skvělé role a vzpomínky jednoho herce - Jaroslava Marvana.
Střihový dokument k sedmdesátinám Jaroslava Marvana. Herec v něm vzpomíná na své mládí, divadelní a filmové začátky a připomíná v několika ukázkách ze starších filmů některé své role. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Okara 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek tohoto pro mě největšího českého hereckého velikána jsem si tento vyvedený dokument nemohl samozřejmě nechat ujít a volba výběru jeho několika nejlepších scén proložené jeho vlastním komentářem se zpracovala na výbornou. 80% ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Střihový dokument natočený postaru, ale skvostně. Největší zásluhu na tom samozřejmě má osobnost samotného Jaroslava Marvana, ovšem střídmost a uměřenost, absence bidelníků, kteří by se chtěli na velikosti toho, o kom se točí, svézt, tomuto dílku rovněž přidává body. ()

Reklama

FireTight 

všechny recenze uživatele

Vzpomínkový pořad na většinu skvělých rolí Jaroslava Marvana, který je poskládán především z mnoha a mnoha scének z jeho různých filmů, aby je občas proložilo nějaké to slůvko přímo od tohoto herce. Zajímavý a hezký průřez celou filmovou kariérou jednoho muže, snad jen kdyby nebyly barevné filmy opět násilně odbarveny. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Klasický střihový medailon věnovaný Jaroslavu Marvanovi k významnému životnímu jubileu. Ukázky z celovečerních filmů jsou doplněny o vzpomínky hlavního protagonisty; záběry z Marvanova civilního života a soukromí patří zcela určitě k raritním hodnotám tohoto dokumentárního pásma. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama