Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agnes si dokonale uspořádala pracovní i rodinný život. Při opakovaných návštěvách cizího bytu si však uvědomí, jak jednotvárně žije. „Nechtěla jsem Agnes racionálně popsat, chtěla jsem se vžít do ženy, již opanuje potřeba osvobodit se. Ukázat, jak se pak vyrovná s tím, že nad sebou ztratila kontrolu,“ říká o své hrdince debutující scenáristka a režisérka. [43. MFFKV 2008] (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

bassator

všechny recenze uživatele

43rd KVIFF 2008 - ANOTHER VIEW - Jiný pohled, AUDIENCE AWARD - Divácká cena deníku Právo (Divácká cena: 1234) - 2.11/197 ()

jiziczek 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film o hledání nových impulsů a cest ve stereotypním a nezáživném životě. Hlavní hrdinka se začne chovat naprosto iracionálně a pomalu, ale jistě, opouští svůj zaběhnutý životní styl včetně manžela a dcery. Vše začne autonehodou, při níž přejede člověka (který ovšem skočil z budovy;) ). Následuje postupné odcizování, prchání do cizího svěřeného bytu, zkoumání života jeho majitelů a snění o tom, co už ona sama necítí. V bytě se setkává (v posteli) s jeho majitelem a začíná se vžívat do role jeho ženy... Její dosavadní manželství přestává fungovat (odchází uprostřed nocí) a je třeba začít nový život... ()

Reklama

Galerie (14)

Reklama

Reklama