Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Láska je těžký oříšek k rozlousknutí a divoké kočky Sprotte, Frieda, Melanie, Wilma a Trude by o tom mohly vyprávět. Všechny s ní bojují úplně stejně jako postavy ze Snu noci svatojánské, kterou zkoušejí s učitelkou Rose. Melanie je zklamaná, protože ji Willi opustil kvůli o dva roky starší dívce. Frieda má komplikovaný víkendový vztah s Maikem, kterého potkala na jezdeckém táboře. Trude sní o rozpalujícím pohledu spolužáka Rickyho. A Sprotte stále ještě chodí s Fredem. Mezi nimi by bylo vše v pořádku, kdyby ovšem Sprotte nebyla tak strašlivě žárlivá. Její matka Sybille se chystá vdát za pohledného Aleca, když tu se najednou po dvanácti letech objeví otec Sprotte a Sybille se rozbuší srdce... Ale nejtěžší vztah ze všech má Wilma. Přes všechny citové přemety se parta drží pohromadě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Eawy 

všechny recenze uživatele

Bol to veľmi príjemný film, na moje vlastné počudovanie. Zvyčajne nemecké filmy nemusím ale tento bol veľmi príjemný, dotýkal sa všetkých rozličných teen problémov aké sú. Na takých 55%, Nič prevratné ale ani nič, čo by ťa vyrušilo. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Právě jsem to dokoukala. Jednou větou asi takhle: Sprotte, Frieda, Melanie, Wilma a Trude mají problémy s klukama. No moc mě to neuchvátilo, to první díl je aspoň o něčem. Tak podívání pro puberťačky - a já doto šla právě že jsem. Kdyby se nedotáčelo pokračování mohlo to dopadnout lépe. ()

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Nějakou náhodou jsem se v rámci MFF Zlín dostal na pokračování filmu co jsem na festu viděl loni. Oproti prvnímu dílu je to špatně natočený brak o holkách do 15ti let. Celý příběh je postavený na tom kdo, kde, kdy, jak a s kým chodí. Doufám že na trojku už nezabloudím --- 30% ()

Anteia 

všechny recenze uživatele

Kvůli Wilmě jsem se na to ve 13 dívala snad pokaždé, kdy jsem mohla! Oceňuji, že zakomponovali trochu L tématiky do takové dětské komedie, to se ocenit musí. ()

Jimbopepo 

všechny recenze uživatele

Dosť nepodarený pokus o zobrazenie ľúbostných vzťahov predpubescentov so všetkým, čo k tomu patrí - bozky, rozchody, žiarlivosť, lesbická láska... :D ()

Martanecek007 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě něco, co mi je proti chuti a asi to nedokážu ocenit, jako někteří uživatelé zde. Věc hlavních hrdinů mi prostě neseděl, nebavil mě, přišlo mi to divné. Možná proto, že už v tom věku nejsem. Kdybych byla, asi by mi to říkalo víc, i když musím říct, že by mě to ani tak neohromilo. Nedokoukala jsem to. ()

lenny71 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl se mi celkem líbil, ale tohle už je o ničem. Celý film se řeší jen to, kdo s kým chodí.... ()

atzeer 

všechny recenze uživatele

Je to ještě lepší než první díl, až na ten dubing!! Ale jinak moc pěkný film pro puberťačky, jako jsem já :) ()

ocypuc 

všechny recenze uživatele

Nejhorší díl ze série navíc s příšerným dabingem. Mělo to děj, ale protože jsem první viděl třetí díl a pak první, tak mě to zklamalo. Jedna hvězda za muziku, druhá za to že jsem to viděl celé. ()

Reklama

Reklama