Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školní výlet do idylického hradu na venkově? Většina dětí by to uvítala. Ovšem kromě Trude, která je zamilovaná do Stevea, nikdo z party Divokých kuřat nadšený není. Sprotte je naštvaná a zmatená z toho, že její Fred chce jejich „poprvé" uspěchat. Melanie má už několik dní špatnou náladu, nikomu ale neřekne, proč. Že by měla problémy s přítelem? Frieda, která dělá prostředníka mezi ní a jejím Willim, se do něj mezitím zamiluje sama - do kluka své nejlepší kamarádky! A kromě toho všeho s nimi jako řidička autobusu ještě jede Sprotteina máma! Děvčata a chlapci se ani nemusí obtěžovat zkoumáním přírody - mají plnou hlavu zkoumání svého dospívání. Divoká kuřata se z výletu nakonec vracejí o něco moudřejší a o hodně připravenější čelit skutečným láskám - a životu! (ypres.bass)

(více)

Recenze (8)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tento diel bol zo všetkých najlepší, hoci sa mu napriek úprimnej snahe nepodarilo vykročiť z priemeru. Dialógy boli s každým dielom vierohodnejšie, aj keď stále plytké a MvT sa zmenila z milého dieťaťa na krásnu ženu. Dúfam, že ju súkolie šowbizu nezničí. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Holky už jsou trochu starší ve věku 16-18 let. V podstatě stejné jako předchozí díl. Koukat se na to dá, ale možná tak jednou a dost. Mě osobně se líbí jen díl první, tohle už je zkráceně jen o klukách, a jak to je mezi tím klukem a tou holkou ..... takže pokud nejste v puběrtě asi to pro vás nebude to pravé ořechové. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Německej film s názvem Žáby k zulíbání 3? To bude bomba! A byla. Bum. Úžasný, jak ty patnáctiletý děti plánujou budoucnost a rodinu a řeší důležité životní problémy s Kelly a... A pak tam nic už nebylo. Tedy krom toho, že tam jsou všechny posedlé slepicema. Tedy samy sebou. A sebeláska, pane, to je věc. Skoro lepší, než ta poetická jména jako Šprote, Trůda nebo Dortík. No ale vážně, nebylo to tak naprosto pitomý, jen dost pitomý. Ale bohužel navíc celkem prázdný a o ničem, což se snaží zachraňovat komediálními vložkami. Já bych některé klasifikoval jako navádění k trestné činnosti. A ty moudra... No ale naštěstí, těžce předstíraný spoiler, vše končí hepáčem a drůbež se rozletí do světa. Mám z toho chuť na tepelně upravenou kuřecí mršinu a rozhodně mám chuť se vyhnout předcházejícím dílům. Už jsem poznamenal, že to je telenovela? No však si přečtěte popis výše... ()

Esmit 

všechny recenze uživatele

To, že dávám hvězdičku neznamená, že má nějakou sebemenší cenu se na to dívat. Naopak, je to totální propadák. Bez nápadu, bez příběhu, bez čehokoliv. Jednu hvězdičku dávám za to, že se konečně objevila v nějakém stupidním filmu ne úplně hubená holka a za ty hlášky na začátku, které snad nikdo nemůže brát vážně. Ještě, že je to označený pouze za komedii, protože nic jiného než se tomu smát nelze. Možná se u toho potrháte smíchy mezi přáteli s pár promilemi v krvi. ()

lenny71 

všechny recenze uživatele

I když jsem to po dvou průměrných filmech rozhodně nečekala, třetí díl byl vážně skvělý. Snad proto, že konečně ukazuje život takový, jaký skutečně je - ne tak úplně snadný a neuvěřitelně komplikovaný. ()

Reklama

Reklama