Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (384)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ešte raz sa ospravedlníš a hodím ťa cez palubu.“ Od detstva ma fascinuje záhada Bermudského trojuholníka a režisérove horory mám relatívne rád (METRO, IZOLÁCIA, ČIERNA SMRŤ). Toto bolo ale drastické sklamanie, ktorému zlomil väz nepochopiteľný, chaotický a zmätený scenár, ktorý NIČ nevysvetlí a nechá rozčarovaného diváka v podobnom stave, v akom váš pes nechá krtka, ktorého vyhrabe zo zeme a vyhodí na slnko. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Sešla se takhle partička nadšenců a řekla si, že by měli už konečně natočit nějaký film. "Mám nápad!!" řekl Chris. "Časová smyčka, to už tu dlouho nebylo! Navíc to může mít děr, kolik chce, a když mě nenapadne žádné logické rozuzlení, než ráno na hajzlu dopíšu scénář, ukončíme to začátkem!!! Budeme li hodinu čtyřicet opakovat to samé, tak vám garantuju, že už tak ve třetím kole budou všichni konzumenti tak zmatení nebo znudění, že nebudou vědět, která bije, a i když se hlavní hrdinka bude chovat jako iracionální 3,14ča, nikdo se nad tím ani nepozastaví!! Dá se to udělat i levně! Najmeme šest ochotníků a do hlavní role obsadíme moji snoubenku! Je sice neherečka, hnusná jak cikánské hračky, ale za to skvěle kouří ...". "Hmmm, úžasný nápad, Chrisi, to bude fuckt COOL", nadšeně přitakali ostatní. "Jdeme do toho...". ********** Sešla se takhle partička nadšenců a řekla si, že ...................... ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Lidskej mozek neni dost vyvinutej na to, aby věci pochopil, ale je dost chytrej na to, aby nám je ukázal. Wow! Teda, tohle jsem fakt nečekal. Myslel jsem si, že půjde tak nějak o klasickej rádoby horůrek, kde všichni zúčastnění budou pod stříškou svého nelogického myšlení umírat v litrech krve. To se ale vůbec nekonalo. Miluju filmy zabývající se tématem paralelních realit či jiných dimenzí (ono je to asi totéž, ale o to nejde) a i když je to tady podaný tak nějak pitomě (Nevědecky. Prostě horor kde běhá parta lidí a vůbec neví oč jde) tak faktory jako je hudba, kamera nebo průběh děje všechno povyšujou do nadprůměru, přičemž u některých situací běhá mráz po zádech a vy vůbec netušíte na koho právě koukáte (hlavně závěrečných 10 minut s váma asi docela zamává, pokud nejste suchar hledající chyby). Zkrátka a dobře je tenhle dimenzionálně zacyklenej film naprosto úchvatnej. Možná by to chtělo mrazivější atmosféru, ale což! Já si to užil. ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Sizyfovským balvanom spomínaným vo filme je pomerne veľmi jednoducho vystihnuteľná aj podstata toho o čom tento film je. O zacyklenom a nikdy nekončiacom uzle, ktorý nemožno rozmotať. Len je škoda, že poznáme iba "trest" ale nie aj jeho príčinu...Videné v rámci Challenge Tour Special - Filmový lov. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, to musí mít člověk exkluzivní pech, aby uvízl v takto nepříjemné časové smyčce. Pokud tam uvízne blondýna, jako tomu bylo v tomto filmu, tak už tam samozřejmě zůstane navždy. Docela mám rád ve filmech i v životě, když věci dávají smysl. Vážně nevím, jestli měl tento film v původní verzi 36 hodin materiálů a přestal dávat smysl až po nastříhání do 99 minut. Dobrá, nechtěl jsem to vytahovat, ale podle vysoce nespolehlivého IQ testu mám IQ 142(což v něm bylo maximum) a s tímto IQ mi tento film smysl prostě nedává. Mám více otázek, než kolika se mi dostalo odpovědí. Chápal jsem to tak, že hlavní hrdinka si svoje předešlé počínání dobře pamatovala. Nenapadá mě jediné možné vysvětlení proč by si ho nepamatovala, a proto mi nejde do hlavy její naprosto nesmyslné jednání. Pokud si svoje dřívější počínání nepamatovala, tak to měl režisér na začátku asi tučným písmem napsat, aby mi film mohl dávat smysl. Pokud se tu někdo považuje za odborníka přes tento film a je ochoten mi zodpovědět pár stovek otázek, nechť se mi ozve poštou. Nápad hrozně fajn, zavál nám svěží vítr, ale proč tolika nedotaženosti. To se na tenhle film musí člověk vážně zfetovat, aby měl pocit, že mu do sebe všechno zapadá. Horor to samozřejmě není ani vzdáleně. Ani thriller ne. Věřte mi. Poznám to. Už jsem jich pár viděl. Docela mě zamrazilo v zádech, když jsem se zde dočetl, že zde údajně hráli dobří herci, respektive špatní herci, ale měli hrát údajně dobře. Můžete mi jednoho takového ukázat? Dále jsem zjistil, že mám na hlavní hrdinku asi nějakou alergii. Nebyla mi naprosto povědomá a zjistil jsem až po skončení filmu, že už jsem ji v 6 kouscích viděl. (5x odpad!, 1x 1*) Proč název trojúhelník? Nějaká narážka na Bermudy? Zřejmě, jinak by byl mnohem příznačnější název ,,Kruh". S konečným verdiktem, že mnohem raději uvidím nekonečný cyklus v C++, než dopustit další setkání s touto, buďme slušní jsou tu děti, debilní sračkou. 1* dávám pouze z toho důvodu, že to není Ordinace v růžové zahradě, ačkoli se jedná o cykly podobné. p.s. Chtěl jsem to sem dát 3x za sebou, ale je to příliš dlouhé a vypadá to blbě. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama