Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamie se po autonehodě probudí uzamčena v neznámé místnosti. Zjišťuje, že byla unesena. Neznámý muž ji pod psychologickým tlakem vyslýchá a ona se při výslechu pomalu dozvídá, že tento únosce ví o její rodině víc, než by se mohlo zdát. Její manžel je totiž podezřelý z krádeže několika milionů dolarů zločineckému syndikátu a tato organizace chce své peníze za každou cenu zpět. (Chatterer)

(více)

Recenze (12)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní thriller s takovým napětím, že by se dalo krájet. Děj je promyšlený do každičkého detailu a scénář naprosto mistrovsky sepsán. Příběh unesené ženy, únoscích a faktech, které jsou šokující pro obě strany. Příběh se odehrává pouze v místnosti kde je hlavní hrdinka zavřená, ale silné dějství nás toho téměř nenechá si ani všimnout. Zápletka plná překvapení a zvratů nenechá nikoho klidným a to až do samotného konce. Viditelně nízkorozpočtový snímek bortí veškeré iluze o faktu, že za málo peněz musí být zákonitě málo muziky. Zde je názorný příklad, že k tomu nemusí vždy být. Jen mýt dobrý nápad a dobře ho zrealizovat. ()

LIVINGDEAD

všechny recenze uživatele

Jamie je šťastná žena, která vede pohodový život spolu se svým milujícím manželem a 6-letým synkem. Všechno se ale změní, když je brutálně unesena neznámým člověkem. Ten ji umístí do opuštěného skladu. Vypadá to, že únosce ví o ní a jejím muži více, než by se mohlo zdát. Navíc ji postaví před těžké dilema : buď ona zabije svého muže a nebo únosce zabije jejího syna ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku velmi slušně rozjetý thriller, na němž je zajímavé a potěšitelné to, že byť se po valnou většinu času odehrává jen s minimem herců prakticky v jedné jediné místnosti, pořád drží pozornost a nenudí. I když občas si vypomáhá trošku viditelnými berličkami, lehce se zamotává a závěrečným až kýčovitým vršením point a odhalení si to trochu pokazí. Melissa bezchybná, Oded prostě sympaťácky výborný a krátká role Alice Krige naprosto uchvacující. 3,5* ()

petero 

všechny recenze uživatele

Celkom zaujímavé obsadenie, Melissa George a Oded Fehr film podržali, ale ten námet, odohrávajúci sa len v jednej miestnosti, je vhodný akurát tak na TV film. ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Bite ma, rezte ma, ale u mna za plny pocet :) Ci uz za to moze momentalna nalada alebo nieco ine, skvele som si uzil tento jednoduchy filmik akych je s takym tematom kopa. S tym rozdielom ze toto dielko ma ani na chvilku nenechalo nudit sa, prestat fandit hrdinke ci pozriet na hodiny a preto za 5. No a Melissa po trojici filmov - A LONELY PLACE TO DIE, TRIANGLE a BETRAYED u mna definitivne zburala mur ktory u mna mala.. :-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama