Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Komediálny seriál o 20. rokoch 20. storočia v jednom bohatom dome v Anglicku. Zobrazuje spolunažívanie a vtipné scény medzi služobníctvom a bohatou aristokratickou rodinou.
Niekedy to vyzerá tak, že dom nie je riadený lordom, ale komorníkom. (elgordo)

Recenze (4)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Vtipný seriál, udělal jsem si maratón a podíval se na všechny čtyři série. Skvělí herci.👍👍👍👍👍 Ale viděl jsem S04E6 jako poslední, to je fakt konec? Nějaké nedokončené. :-( ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Tento seriál patří mezi moje absolutně nejoblíbenější z Británie, víc se mi přirostl k srdci než třeba ,,Haló, haló! ,, To proto, protože je to vycizelované, postavy zajímavější. Je to o hláškách, o kontrastech mezi nimi. Je to delikatesa, zato v Čechách známější Haló, haló! je spíše pro ten hlavní proud diváků. 4,5/5 ()

IgorkoIgorko 

všechny recenze uživatele

Priama vizitka toho ze termin "anglicky humor" je vyplodom niekoho, kto o humore nema ziadnu sajnu! Ak cakate od mylordu sofistikovane "john Cleese-acke" sarkazmy, tak si to ani nepozrite :D Genialny serial v ktorom sa preklinaju viacere zanre humoru. ()

rationibus 

všechny recenze uživatele

Skrížte Downton Abbey s úžasným anglickým humorom a dostanete You Rang, M'Lord? Vynikajúco napísané postavy sú obyvateľmi jedného panského domu v medzivojnovom Anglicku. Dôležitejší v tomto prípade sú však tí ´pod schodmi´ teda služobníctvo a nie tí ´nad schodmi´. Dobrý britský humor a dobré príbehy. Seriál, ktorý ani za štvrťstoročie nestratil nič zo svojho pôvabu. Za mňa jednoznačne 5 hviezdičiek. P. S. Seriál som spoznala vďaka vysielaniu maďarskej televízie. V Maďarsku sa tento seriál stal tak trochu kultom. Podľa mňa zaslúžene. ()

Reklama

Reklama