Reklama

Reklama

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Komediálny seriál o 20. rokoch 20. storočia v jednom bohatom dome v Anglicku. Zobrazuje spolunažívanie a vtipné scény medzi služobníctvom a bohatou aristokratickou rodinou.
Niekedy to vyzerá tak, že dom nie je riadený lordom, ale komorníkom. (elgordo)

Recenze (4)

IgorkoIgorko 

všechny recenze uživatele

Priama vizitka toho ze termin "anglicky humor" je vyplodom niekoho, kto o humore nema ziadnu sajnu! Ak cakate od mylordu sofistikovane "john Cleese-acke" sarkazmy, tak si to ani nepozrite :D Genialny serial v ktorom sa preklinaju viacere zanre humoru. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Vtipný seriál, udělal jsem si maratón a podíval se na všechny čtyři série. Skvělí herci.👍👍👍👍👍 Ale viděl jsem S04E6 jako poslední, to je fakt konec? Nějaké nedokončené. :-( ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Tento seriál patří mezi moje absolutně nejoblíbenější z Británie, víc se mi přirostl k srdci než třeba ,,Haló, haló! ,, To proto, protože je to vycizelované, postavy zajímavější. Je to o hláškách, o kontrastech mezi nimi. Je to delikatesa, zato v Čechách známější Haló, haló! je spíše pro ten hlavní proud diváků. 4,5/5 ()

rationibus 

všechny recenze uživatele

Skrížte Downton Abbey s úžasným anglickým humorom a dostanete You Rang, M'Lord? Vynikajúco napísané postavy sú obyvateľmi jedného panského domu v medzivojnovom Anglicku. Dôležitejší v tomto prípade sú však tí ´pod schodmi´ teda služobníctvo a nie tí ´nad schodmi´. Dobrý britský humor a dobré príbehy. Seriál, ktorý ani za štvrťstoročie nestratil nič zo svojho pôvabu. Za mňa jednoznačne 5 hviezdičiek. P. S. Seriál som spoznala vďaka vysielaniu maďarskej televízie. V Maďarsku sa tento seriál stal tak trochu kultom. Podľa mňa zaslúžene. ()

Reklama

Reklama