Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta dětí na cestě za pokladem pirátů. Dobrodružný film s řadou triků a efektů podle námětu Stevena Spielberga. Parta dětí najde mapu, na které je vyznačen úkryt pokladu pirátů. Na cestě za zlatem musí zdolat řadu nástrah a vyváznout z mnoha nebezpečných situací. O zlato se však zajímá i skupina zločinců, která se chce dostat k bohatství jako první. (HBO Europe)

(více)

Recenze (252)

cyright 

všechny recenze uživatele

jako kluk jsem na tomhle ujížděl...záhadná mapa, pirátský poklad, tajemný dům s vchodem do podzemí, spousta nástrah a pastí, pirátská loď, pirátský poklad a spousta legrace...kam se hrabou piráti karibiku :-)) takže klučičích 5* :-) EDIT: tak po nedávném shlédnutí potvrzuji své hodnocení..opravdu to stojí stále za to (a původní český dabing byl naprosto věrohodný). a opravdu těch 5* je klučičích :-)) ()

kubal18 

všechny recenze uživatele

Perfektní, dobrodružný příběh, který mě baví úplně stejně tak jako když mi bylo dvanáct. Kecal, Cvalda, Tupoň:) a další v opravdu zábavné honbě z pokladem piráta Jednookého Willa. ()

lakart 

všechny recenze uživatele

Lepší hodnocení tomu prostě nemohu dát. Celý film je šílený, děti neustále křičí, pořád něco vykládají a když neříkají nic podstatného, tak opakuji předchozí sdělení. Jsem v šoku, jak může mít takový film tak vysoké hodnocení. Já se od druhé půlky strašně nudil a v duchu fandil padouchům s nabitou zbraní, protože ty děti mohli odstřelit a mohl být konec filmu. Škoda že jsou pod tímto filmem podepsaní tak zkušení tvůrci jako Spielberg, Donner a Columbus. Asi se pánové něčím sjeli a napsali totálně šílený a trapný scénář. Asi bych dal více, kdyby mě ten film zasáhl před dvaceti lety a já ničemu z toho nerozuměl. jako pozitivum musím však vyzdvihnout výkony dětských herců především Seana Austina, povedený hudební doprovod a nápadité pasti. 60% ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Indiana Jones pro děti v kabátku typické osmdesátkové popkultury a s ohromnou spoustou nesmyslů, které ale děti neřeší. Jako desetiletý bych byl nadšený. ()

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších filmů z dětství. Tenkrát jsem ho vnímal jako naprosto dokonalý. To dobrodružství a tajemno bylo něco, co by chtěl zažít snad každý kluk. S odstupem času vidím, že to má určité nedostatky (zvlášť závěr na pláži kazí dost dojem), ale jinak svojí zábavností a dobrodružnou atmosférou s klidem strčí do kapsy i Indiana Jonese (minimálně toho prvního). A Cvaldův výslech v hospodě asi nikdy neomrzí, ten dokáže rozesmát vždycky :-) 70 % ()

Honziczech 

všechny recenze uživatele

Od druhé třídy, kdy jsem film viděl v odpolední družině, jsem si z tohohle filmu vybavoval jen jednu scénu: jak Frateliová chce Cvaldovi rozmixovat ruku v mixéru a díky téhle scéně si jeden známý vzpoměl co to je za film a já se tak po letech mohl vrátit do dětství. S odstupem let je to pro mě parta ukřičených dětí z osumdesátek s naivními řečmi hledajcí poklad a překonávajcí nástrahy ve snaze zachránit sebe a svoje městečko..ale i tak mě film pobavil a příjemně vrátil do bezstarostných let, za svoji amosféru, vtipné dialogy a hudbu si zaslouží těch 5* ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

No..zajímavé místní hodnocení.. Už po prvních minutách jsem měl dost těch uječenejch dětí a to jsem ještě netušil, že to bude pokračovat celej film. Hrůza. Dobrodružství alá Indiana J. pro děcka mě teda rozhodně nenadchlo. Jako třešnička je ten retard... :) to je síla 20 % ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Chris Columbus meets Steven Spielberg. Neviem cim to je, ale detske filmy v 80-90 tych rokoch v sebe niesli omnoho vacsie caro a magickejsiu atmosferu nez tie dnesne. Scenaristicky je to pritom na podobnej urovni, rovnako premrstene ukricane deti a karikaturne postavicky zlocincov, ako aj sladky happy end. Napriek tomu clovek viac preciti podzemne dobrodruzstvo za pokladom, mozno preto, ze dnesne snimky su viac uponahlane a hrane na efekt, z obav aby sa deti nenudili, cim utrpi ina stranka. ()

Romanstekl 

všechny recenze uživatele

3-4 * Velká nostalgie, koukal jsem, když jsem byl prcek, fakt hezkej film pro děti a i v dospělosti se na to nechá koukat celkem bez problému. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

55% - komentář 20ti slovy: Mrzí mě, že v dětství mě tento film minul. Mapa k pokladu, dobrodružství a napětí, super! ... Takhle skupina děcek "jenom pobíhá" po jeskyni...bohužel. ()

pepino 

všechny recenze uživatele

V dětství jedna z nejpřehrávanějších kazet v našem rodinném videopřehrávači. Od té doby už jsem film neviděl a to jednak proto, že by mě asi už nebavil a taky proto, že ho znám téměř zpaměti a už by mě ničím nepřekvapil. Z nostalgie ale dám 4 hvězdy. ()

frxXx 

všechny recenze uživatele

Sympatický chlapčenský film, s veľmi zábavnými hláškami detských hrdinov, ktorý by som určite v detstve zbožňoval. Škoda len tých lacných trikov a tak trochu predvídateľného, nezaujímavého záveru. ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je prostě pecka. Jednou jsem ho kdysi viděl, to mě ale připomněla až scéna jak hrají na ty kostlivcovi varhany. No je to naprostá pecka. Bavil jsem se u toho jako malý a teď je to nádherná chvilka nostalgie. Když to navíc máte s původním dabingem, je o zábavu postaráno od začátku až do konce. Ty vulgární narážky prostě nemají chybu. Bravo pane Donnere, díky vám jsem měl moc pěkné dětství. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem snímek nedokoukal do konce, už nevím proč. Tak jsem to zkusil znova a musím uznat, že jsem se celkem bavil. Snad tomu napomohlo oprášení klukovských snů. Je to svěží film s poměrně rychlým tempem, efekty, a trochu i humorem. Zde je výhoda českého dabingu, v originále by asi ty „přeřeky“ nebylo ono. Dokonce i hudba je velmi dobrá. No, duch pana Spielberga se tu nezapře, zcela jistě do snímku něco ze sebe dodal. Takže pár mínusů (zanedbatelných ), je jen v prostředí a klasických „krmičkách“. 3 a půl2013070910805bt s.Nova Cinema ()

Související novinky

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

Oscaroví režiséři u Star Wars seriálu

22.03.2023

Je to teprve pár dní, co se režijní duo známé jako The Daniels (Daniel Kwan a Daniel Scheinert) zasloužilo o Oscara za nejlepší režii a vlastně i nejlepší film na 95. ročníku udílení cen Akademie.… (více)

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (více)

Vzniknou Rošťáci 2?

Vzniknou Rošťáci 2?

07.04.2014

Pokud vám film z titulku nic neříká, není to zas tak velké překvapení. Rošťáci Richarda Donnera (Superman, Smrtonosná zbraň) jsou obří klasikou spíš v zámoří, kde v osmdesátých letech nabrali podobný… (více)

Reklama

Reklama