Reklama

Reklama

R.O.T.O.R.

Trailer

Obsahy(1)

Nedaleká budoucnost je plná násilí a brutalita zločinu roste. Proto byl vědcem Davidem Coldyronem (Richard Gesswein) v technické laboratoři sestrojen policejní robot R.O.T.O.R., který měl dělat pořádek v terénu. Jenomže vyšší orgány požadovaly, aby byl tento projekt v co nejkratší době dokončen, což bylo pro Davida nereálné, a tak byl z laboratoře propuštěn. Robot se vymkl kontrole a utekl na motorce z laboratoře. Jediný David věděl o programu, kterým se robot řídil, a tím bylo "najít narušitele zákona a zabít". A tak se David s doktorkou Steelovou (Jayne Smith), která se také podílela na projektu, vydali robota zneškodnit. (Lucina84)

(více)

Recenze (4)

AmunRa odpad!

všechny recenze uživatele

Čelný představitel z desítky nejnudnějších a nejhloupějších SF filmů. Šílený robot-policista střílí lidi za jakýkoli přestupek. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Strašne falošne natočený biják, ktorý nemá ani štipku sebazáchovy. Je to raritka, z ktorej som si neodniesol pocity, ako pri sledovaní ktoréhokoľvek podradného filmu, ktorý aspoň zaujal atmoškou, akciou, gore, či hoc len fanúšikovským nadšením. Toto je len remeselne odfláknutá nuda. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Vic osmdesatkovy to uz byt nemohlo. Robot policista (ktery vypada jako clovek...) jakoby pronasleduje a zabiji lidi, protoze se vymkl kontrole. A ctvrtou hvezdu za to, ze jezdi na hodne raritnim stroji Yamaha XJ 650 Seca Turbo. :) ()

Reklama

Reklama