Reklama

Reklama

Svět Elmo

(pořad)
  • USA Elmo's World
Loutkový / Rodinný
USA, 2006, 56x14 min

Obsahy(1)

Známé střapaté postavičky v báječné mozaice pro děti. Přidejte se k Elmovi, Dorothy, panu Noodlovi a jeho zlaté rybičce a objevte jejich svět s tancem, hudbou a psy. Každý díl dává dětem možnost prožívat jejich radovánky a starosti přímo na obrazovce a rodičům příležitost podívat se na svět očima tříletých mrňousů. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Kolik křečků je potřeba k otevření dveří? jeden, dva, dva křečci hehe, tři! Tři křečci otevřou dveře! Hahááá! Neskutečná úchylnost, ale některé vtípky (až kameňáky nebo i dvojsmyslné) fakt stojí za to. Plno věcí tu pochopí spíš dospělý divák. To bude asi pro ty rodiče co to sledujou se svýma ratolestma. Závěrečná píseň je pro mě kult. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Krásný český název "Svět Elmo" je sám o sobě varující. Protože kdo, co, "Elmo", je bezpohlavní nafrčená uřvaná chlupatá ponožka, tedy hlavní postava pořadu (který se z nějakého mně nesrozumitelného důvodu nemohl jmenovat Elmův Svět nebo podobně). Proč jsem tak zlý a ošklivý? Když pominu obvyklé důvody, které v podstatě vystihují mnou použité přívlastky místního hlavního sezamáka (ano, je to součást značky Sesame Street), tak proto, že tentokrát nezafungoval ani oblíbený lakmusový papírek většiny smířlivých hodnotitelů dětských pořadů, a sice "ale děti se u toho smějí". Moje děti obvykle nemívají při podobných blízkých setkáních "edutainmentového" druhu zmatený výraz jaký mívám já - ale tady se to stalo:) Těžko říct, jestli za to může 3D animovaný domeček z jakoby voskovkou počmáraných plošek, nebo způsob podání duchaplných střípků poznání, evidentně pro děti opravdu velmi různého věku - kdy na jedné straně je dětem vysvětlováno jak se píší e-maily, a jindy zase, že vlasy se češou hřebenem, a každý je máme jiné, nebo že banán je jídlo a musí se nejdřív oloupat (ano, skutečně). Vše je samozřejmě zapotřebí několikrát zopakovat, a na závěr si dát nějakou duchaplnou písničku... která je VŽDY stejná, a sice jedno slovo, na melodii Rolničky, Rolničky (čili třeba "počítač, počítač, počí-počítáč, počítač, počítač, počí-počítáč...). Už mě ani nezajímá odpověď na obvyklou sezamáckou otázku: "Proč kruci bez ohledu na stáří pořadu VŠECHNY záběry s živými dětmi vypadají jako z roku 1993, včetně kvality obrazu, oblečení, ale třeba i zmiňovaného počítače?", protože jsme zase u toho samého - GENTLEMENI A GENTLEWOMENKY Z PROGRAMOVÝCH ODDĚLENÍ, VYBÍREJTE POŘADY PODLE NĚJAKÝCH DALŠÍCH KRITÉRIÍ NEŽ "PATŘÍ TO K TÉHLE ZNAČCE A TAM A TAM JE TO HROOOOZNĚ POPULÁRNÍ". 20% a doživotní vysílací embargo. ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Přijde mi docela nefér, že všichni hodnotí seriály pro nejmenší tak špatně. Je jasné, že dospělí z takové hlouposti nic nemají, ale mělo by se to přecejen hodnotit trochu objektivně z pohledu malých dětí, které také jsou cílovou skupinou. Co se týče seriálu "Svět Elmo", vážně není tak špatný, mé jednoroční sestřičce se moc líbí a Elma miluje. Taky jsem se s ní na pár dílů dívala a dokonce bych řekla, že to ani není tak hloupé. V jednom z dílů třeba vysvětlovali, jak se používá fotoaparát a co fotit, tudíž bych řekla, že pro tak malé děti je to i trochu poučné. Nemůžu jinak než dát 4 hvězdičky. ~(4,0)~ ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Tak nehorázně stupidní a trapný dětský pořad, až se z toho kdysi stala taková páteční tradice s mojí matkou, kdy jsme si vždy Elma pustili pro pobavení! :-D Nejlepší je na tomto Elmův pěvecký závěr. To nás odrovnalo pokaždé! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 30% (1*) | ()

Lottr 

všechny recenze uživatele

Pan Nudlička je naprosto šílená postava, ale já ho chci mít na své narozeninové oslavě. Jako celek je to totální úlet, který normální lidská hlava nemůže v žádném případě a bez újmy na zdravý pobrat, ale malé se to hrozně líbí. Těžko soudit, jestli je to geniální, nebo naprosto blbé. Doporučuju zajít do školky a zeptat se tam. Prostě svět Elmooo. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama