Reklama

Reklama

Svět Elmo

(pořad)
  • USA Elmo's World
Loutkový / Rodinný
USA, 2006, 56x14 min

Obsahy(1)

Známé střapaté postavičky v báječné mozaice pro děti. Přidejte se k Elmovi, Dorothy, panu Noodlovi a jeho zlaté rybičce a objevte jejich svět s tancem, hudbou a psy. Každý díl dává dětem možnost prožívat jejich radovánky a starosti přímo na obrazovce a rodičům příležitost podívat se na svět očima tříletých mrňousů. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Tak nehorázně stupidní a trapný dětský pořad, až se z toho kdysi stala taková páteční tradice s mojí matkou, kdy jsme si vždy Elma pustili pro pobavení! :-D Nejlepší je na tomto Elmův pěvecký závěr. To nás odrovnalo pokaždé! | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 30% (1*) | ()

Lottr 

všechny recenze uživatele

Pan Nudlička je naprosto šílená postava, ale já ho chci mít na své narozeninové oslavě. Jako celek je to totální úlet, který normální lidská hlava nemůže v žádném případě a bez újmy na zdravý pobrat, ale malé se to hrozně líbí. Těžko soudit, jestli je to geniální, nebo naprosto blbé. Doporučuju zajít do školky a zeptat se tam. Prostě svět Elmooo. ()

Reklama

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Kolik křečků je potřeba k otevření dveří? jeden, dva, dva křečci hehe, tři! Tři křečci otevřou dveře! Hahááá! Neskutečná úchylnost, ale některé vtípky (až kameňáky nebo i dvojsmyslné) fakt stojí za to. Plno věcí tu pochopí spíš dospělý divák. To bude asi pro ty rodiče co to sledujou se svýma ratolestma. Závěrečná píseň je pro mě kult. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

La-la la-la La-la la-la... Elmo's world. La-la la-la La-la la-la... Elmo's world. Elmo loves his goldfish. His crayon, too. That's Elmo's World! Inu pokud jste schopni snést odumření několika mozkových buněk, je to celkem zábava (no pro hlavní "cílovou" skupinu určitě) nebo se radši zeptáme ještě Dorothy? ()

Mertax odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně přitroublý seriál, který se nemůže líbit ani zdrogovanému retardovi. Elmův český mluvený projev je naprosto nesnesitelný, hlas je posazen příliš vysoko, po pár minutách mě začala bolet hlava. Když se pak Elmo zeptal rybičky Dorothy, jak si správně mýt ruce, a zavolal si na pokusnou demonstraci pana Nudličku, byla jsem na dně svých sil. Pan Nudlička si začal strkat do umyvadla nohy místo rukou a v pozadí křičely dětské hlasy, že takto je to špatně. Potom nám několik dětí různého zabarvení pleti (vskutku multikulturní počin) předvedlo, jak si tedy mýt ruce správně. Elmo, nejradši bych tě v tom umyvadle utopila. A to i přes fakt, že si tak technicky zdatný - umíš otevřít email a oblažovat nás stupidním videem od své kamarádky... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama