Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj zloděje neoloupí... nebo ano? On se představí jako Gerald Meldrick (Clark Gable), zaměstnanec pojišťovací společnosti. Ona jako Anya von Durenová (Rosalind Russell), aristokratka. Oba přišli do Bombaje v době, kdy je k vidění vzácný drahokam, který nosí stárnoucí vévodkyně z Beltravers (Jessie Ralph). On je přitahován její krásou, ale když události naberou rychlý spád, oba najednou musí řešit zcela jiné problémy. (ilclassico)

(více)

Recenze (3)

Flego 

všechny recenze uživatele

Rozložil by som to do troch častí: krádež, loď a armáda. Bližšie nebudem komentovať, lebo by som spojleroval, ale pravdou je, že blížiacim sa koncom, filmu dochádza dych. Obaja hlavní predstavitelia sú skvelí, sekne im to, humor je jemný, akcie je tiež dostatok. Režisér Brown je skúseným majstrom a snaží sa držať divácku pozornosť vysokým tempom. Desiate hodnotenie a prvý komentár. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Rozhodně musím ocenit rozmanitost, jednu chvíli v hotelu v Bombaji, pak na lodi, poté Hongkong, navíc na konci nečekaná akční army vložka. Clark Gable, jakožto zřejmě jediný herec té doby, který si může doopravdy dovolit nosit svůj typický knírek, je dostatečně rázný, Rosalind Russell mě naopak moc neohromila. Je to ale příjemně dobrodružné a dialogy nedrhnou, co chtít víc. ()

Reklama

Reklama