Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na počest 25. výročí Rockenrolové Síně slávy proběhly v New Yorku dva koncerty, na kterých vystoupili ti nejslavnější muzikanti od padesátých do devatesátých let, mnohdy v unikátních společných kombinacích.  Oslava pětadvaceti let Rokenrolové síně slávy byla skutečně jedinečnou hudební událostí, která se podaří jednou za život. HBO v dvouhodinové show přináší to nejlepší z koncertů, které se konaly 29. a 30. října v Madison Square Garden. Máte tak skvělou příležitost vidět živá vystoupení nejrůznějších umělců, kteří zpívali nejen své písně, ale také skladby, které je inspirovaly. Zazní tak všechny možné žánry, od soulu až po hard rock.
Uslyšíte to nejlepší z padesátých až devadesátých let, ba co víc, některé nečekané spontánní kombinace se objevily jen a pouze při příležitosti této hudební oslavy. V Madison Square Garden vystoupili: Crosby, Stills & Nash; Stevie Wonder; Paul Simon; Simon & Garfunkel; Aretha Franklin; Metallica; U2; Jeff Beck a Bruce Springsteen & the E-Street Band. A vystoupili také vzácní hosté: Jerry Lee Lewis, Bonnie Raitt, Jackson Browne, Smokey Robinson, B.B. King, Annie Lennox, Lou Reed, John Fogerty, Mick Jagger, Fergie a další. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

masiko 

všechny recenze uživatele

V dnesni dobe se pod pojmem "Rock and Roll" skryva obrovska paleta zanru. Vsechny mozna mohou patrit do jedne sine slavy, trosku hure se narvou do dvou gala-koncertu, ale sestrihat je do dvouhodinove show... achichouvej. Neuveritelne falesni U2 (koukal na to se mnou tata, a protoze jejich pisnicky zna jen z radia, myslel si, ze se jedna o nejakou parodii), tesne po nich nastoupi Metallica, kterou sice nijak moc nezeru, ale presto musim uznat, ze svym zivym vystupem zase udelali ze vsech ostatnich zucastnenych naprosty loosery, a po metalu prijde nejakej "strasne slavnej" cernoch, kterej tam zacne drnkat na banjo... to se pak chci jit obesit. Na druhou stranu jsem rad, ze jsem videl sislajiciho Ozzyho, kterej uz sice bez opirani se o mikrofon neudrzi balanc, ale kdyz jeho Paranoid a Iron Mana zahraje Larsova particka, je to porad skvelej zazitek i skrz obrazovku. ()

damian 

všechny recenze uživatele

Až tak moc nechápu, jak někdo tohle může hodnotit hvězdičkama a když už, tak méně než pěti. Jediní, koho to omlouvá, jsou dechovkáři, bo i ti hiphopáři a repisti by bez Rock&Rollu a R&B byli v pérdeli jako pan Hrábě. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama