Reklama

Reklama

Tajný život včel

  • USA The Secret Life of Bees (více)
Trailer

Queen Latifah a Dakota Fanning vévodí hvězdnému hereckému obsazení amerického dramatu o rodině, nezávislosti a síle lásky, který byl natočen podle uznávaného bestselleru. Čtrnáctiletá Lily Owensová (Dakota Fanning), ve snaze uniknout tvrdému, věčně rozzlobenému otci a vyrovnat se s tragickou smrtí své matky, uteče s afroamerickou chůvou, hospodyní a jedinou přítelkyní Rosaleen (Jennifer Hudson) do Tiburonu v Jižní Karolíně. Tam jí poskytnou přístřeší tři nezávislé sestry Boatwrightovy (Queen Latifah, Alicia Keys a Sophie Okoned), které se samy starají o rodinné včelařství. Lily u nich konečně poznává život naplněný láskou, je zahrnována nečekanou laskavostí a hlubokou spiritualitou jedinečně nadaných žen a s každou z nich si vytváří pevné pouto. Někdy totiž člověk musí nejdřív domov opustit, aby ho mohl skutečně nalézt. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Dakota Fanning, (moje oblíbená zpěvačka) Alicia Keys, Paul Bettany a další skvělý herci- ne ne, tohle nemohlo dopadnout jinak, než že dobře. Velmi dobře :)

veveronika

veveronika (hodnocení, recenze)

Filmy s Dakotou Fanning mám ráda i když většinou jsou drama.Ve filmu jsem málem nepoznala Aliciu Keys.Nevěděla jsem že je herečka.

Rob Robinson

Rob Robinson (hodnocení, recenze)

"Co trochu krupice?" " Ne díky, já si nedám!"   :-P
další film s Dakotou do sbírky, ona je čím dál lepší, (a tím neříkám že film je špatný, právě naopak)

hrosik12

hrosik12 (hodnocení, recenze)

Hodně příjemný příběh ze života staré černo-bílé Ameriky 60-tých let. Dakota má potenciál, který jistě ještě někde rádi uvidíme. Je přirozená a celým příběhem nás provází jako tenká červená nit. Ostatní herci jí zdatně a nevtíravě doplňují.

Myrrha1

Myrrha1 (hodnocení, recenze)

Po dlouhé době mě něco tak emocionálně dostalo. Herečka Sophie Okonedo hrála perfektně (zvláštní a zajímavá postava). Bohužel je pravda, že český dabing mohl být lepší, zvlášť Dakoty Fanning.

JIRKKA

JIRKKA (hodnocení, recenze)

na blu-ray disku je ůdajně rovnou režisérská verze, která obsahuje vystřižené scény z bonusů na dvd. Škoda, že to tak nevyšlo i na dvd, protože tam sedí.

epicride

epicride (hodnocení, recenze)

Dakota Fanning opět nezklamala. Scénář se myslím povedl na výbornou, nenašel jsem moc chyb nebo časových úseků u kterých bych zíval a nudil se. Prostředí jihu USA bylo vystihnuto opravdu krásně. Hudba - další skvělá záležitost. Jediné, co mě trošku mrzí, je český dabing, který se opravdu nepovedl a rovnou říkám že si dejte na DVD anglický jazyk a titulky! :)

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Normálne mi to zahojilo dušu.... Toľko lásky za 110 min som dlho nevidel - super obsadenie.

Související novinky

Spideyho kámošky dostaly režisérku

Spideyho kámošky dostaly režisérku

31.05.2017

Ačkoliv pořád není jasné, jestli (a případně jak) se Spider-Man zapojí do nového pavoučího vesmíru od Sony, máme tu už druhý projekt, který nabírá reálné obrysy. Nejdřív jsme zjistili, že Ruben… (více)

Reklama

Reklama