Reklama

Reklama

90210: Nová generace

(seriál)
USA, (2008–2013), 78 h 24 min (Minutáž: 39–42 min)

Hrají:

Shenae Grimes, Tristan Mack Wilds, AnnaLynne McCord, Jessica Stroup, Michael Steger, Jessica Lowndes, Matt Lanter, Trevor Donovan, Rob Estes, Jennie Garth (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(114)

Obsahy(1)

Hlavními postavami seriálu jsou Annie Mills a její bratr Dixon. Právě jejich očima se budeme dívat na život a jednotlivé příběhy na staré známé adrese. Annie hraje Shenae Grimes, bráchu Dodona pak Tristan Wilds. Oba hned první den na střední škole West Beverly Hills pochopí, že už nejsou v Kansasu. Úvod tak nepokrytě kopíruje začátek původního seriálu, kdy dvojčata Brenda a Brendan Walshovi po příjezdu z Minnesoty poprvé nasáli atmosféru poněkud snobštější části světa…
Rodina Millsových včetně otce Harryho a matky Debbie se přestěhovala do Beverly Hills z Kansasu z jednoho prostého důvodu. Aby dohlédla a postarala se o Harryho matku Tabithu. To je někdejší televizní hvězda, kdysi pořádně divoká, nyní už ale poměrně vyhaslá.Annie i Dixonovi vadí, že jsou ve škole noví, nikoho pořádně neznají a navíc jim pořádně leze na nervy fakt, že jejich otec na West Beverly Hills řediteluje.Annie je milá a přátelská dívka zapálená pro divadlo a nová škola je pro ní naprostým kulturním šokem. Dixon je zase vynikající student i sportovec, a přestože je adoptovaný, má se sestrou vynikající vztahy, navzájem se podporují a doplňují.Právě blízký vztah pomáhá oběma sourozencům zapadnout do cizího prostředí a postupně objevovat nové kamarády v řadách svých spolužáků.Jednou z nich je bohatá, zhýčkaná a sexy Naomi, kterou hraje AnnaLynne McCord (znáte ji možná ze seriálu Plastická chirurgie, v originálu jako Nip/Tuck),je tu i Ethan (Dustin Milligan), populární sportovec a budoucí Dodonův rival, dále Navid (Michael Steger), šéf studentského zpravodajství, a rebelka Silver (Jessica Stroup).Co by to bylo za školu bez učitelského sboru. A jsme u staré známé Kelly, toho času sexy výchovné poradkyně v podání Jennie Garth. Důležitým členem štábu je také Ryan Eggold v roli chytrého a zábavného učitele Ryana Matthewse.
Úplně nové prostředí, zcela jiní lidé, nové zážitky, nové lásky, takový bude život členů rodiny Millsových, kteří postupně poznávají, jak moc se jejich život proměnil. (Leeslie)

(více)

Diskuze

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

NinadeL

Jojo to máš vlastně pravdu. Líbilo se mi tu moc jak držela při Silver. Rodina si musí pomáhat, tak to má být.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

uvodne epizody dost markantne nadvazuju na "stary" beverly hills... tento serial ma ale svoje vlastne pribehy, az tak zle to ale nebolo, nedokonceny projekt...   3*

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Jak myslíš dobře, pokud vím, tak někam jenom odjela a už se nevrátila. Spíš sem čekala že se tam objeví ten Dylan a taky mluvili o Brendnovi.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Ale tak tu Kelly story zrovna uzavřeli hodně dobře, po všech těch letech.

Tryskomyš

Tryskomyš (hodnocení, recenze)

Tak to je škoda. A taky to, že už tam není nikdo ze starých, ani Kelly. Já to sleduji v televizi. Takže teď budu koukat na 8.díl 4 serie.

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

Uživatel Sylviiii smazal svůj příspěvek.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Já jsem v první třetině 4. série a je to naprostá pohoda, taková na pohled příjemná televizní vata, která připomíná původní seriál a trochu ho aktualizuje.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

ja skoncil u sestyho dilu, soulozi, dokaze dalsi dil i tak moc nudit, aby se v tom i holky ztratily ??

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

No mě tam po pravdě zajímají jenom ty staré tváře......ti nový puberťáci mi přijdou nijací...

F.Trcala

F.Trcala (hodnocení, recenze)

Myslím že bez Shannen Doherty Jennie Garth by to bylo úplně o ničem, ono je to i tak dost průměrný

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Já jsem po prvních 5-ti dílech spokojen. Lepší než celá první řada Gossip Girl, někdo tady s někým pěkně zametl. Kvalit O.C. to sice nedosahuje, ze souboje s Gossip Girl zatím odchází jako vítěz (nepočítám druhou řadu, neb ta se rozjela ve velkém stylu). Nejvíc to tu paradoxně sluší Jennie Garth. PS: Pro srovnání s ostatními seriály je jedině dobře, že CW si objednala celou sezonu.

Goldenapp

Goldenapp (hodnocení, recenze)

každýmu se líbí něco jiného no.....mně stačí, když se u toho zasměju...

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Tak po prvních 5 dílech se už seriál začíná potýkat s úpadkem sledovanosti.....zatímco první 2 díly sledovalo okolo 5 milionu diváku,tak poslední díl sledovalo pouhých 2,96milionu diváků.......jsem zvědavej,jestli CW bude pokračovat v natáčení dalších dílů

luqas.

luqas. (hodnocení, recenze)

No první dvoudíl byl tedy rozhodně slabší.. ale přesto se na to podle mě dalo dívat, hlavně díky "starým známým".. Myslim ze Jennie Garth tam odvádí dobrou práci, a to jsem jí nikdy rád neměl. Hudba výborná ve všech zatím třech dílech. Když mluvím o třetím dílu, ten se mi zdál o něco příjemnější a kvalitnější, a ten závěr byl velmi slušný. Jestli seriál bude jako byl ten třetí díl, budu se na to rád dívat...

Ichabod

Ichabod (hodnocení, recenze)

Teda né, že bych čekal kdoví jakou pecku, ale je to fakt hoooodně špatný. Naprosot nic nefunguje, na nostalgii se to příliš distancuje od originálu (pozlátko pár lamiček co mohli zbytek života jen čekat na pokračování - Zdravím Jennie! :-) a na nový teenagerský seriál chybí silné hlavní postavy (Walshovi na svou dobu měli na čem stavět) a v konkurenci jaká je dnes nový 90210ka nemá šanci obstát, nebo si vydobýt tak silnou pozici jako měl v 80´s a 90´s. Škoda, mnohem raději bych třeba jednu sezónu o tom kam se dopracovali životem původní hrdinové.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

jo,no........mysleli si,kdoví jak nebudou známí,ale mě prostě ti mladí herci v tomhle pořadu vůbec nezajímají..........chci vidět staré známé tváře ze starého BHáčka.

butterman

butterman (hodnocení, recenze)

navíc když na CW vysílali pořad o nadcházejících seriálech pro podzim 08 tak se tam už všichni herci měli za největší hvězdy hollywoodu :-!

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Roso:Pilot měl sledovanost okolo 5 milionu diváků,což vzhledem k Americe moc není(vzhledem k oblíbeným americkým seriálům tipu:Zoufalé manželky,Ztraceni,Chirurgové.....,které v průměru sleduje 15 až 20 milionu diváků),ale myslim si,jak příjde Shannen,tak to trochu povileze....stejně mě víc zajímají staré tváře než ty nový puberťáci.

Rosso

Rosso (hodnocení, recenze)

no uvidíme někde sem četl že prej měl pilot dost velkou sledovanost,Shannen je zpátky,s odchodem hlavních postav tahle klasika mezi americkými seriály s dalším sériemi naprosto upadala,Shannen by to mohla zvednout.

Motoko

Motoko (hodnocení, recenze)

Na rozdíl od BH je mi dokonce Annie aka Brenda docela sympatická. A "stará" Kelly není taková pyzda. Samozřejmě základní problém je šestnáctka vypadající jako dvacítka a jednající jako životem protřelá padesátka.

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

Začíná se spekulovat o tom,že se v seriálu možná objeví i Shannen Doherty a Ian Ziering(začínají se sepisovat petice a zatím to vypadá nadějně:-))

Leeslie

Leeslie (hodnocení, recenze)

pokračování BH,no tak to jsem docela zvědavej.........na starosti to má úžasnej producent(ten co měl na starosti Veronicu Mars),ale newim newim.......

Související novinky

Beverly Hills 90210 chystá návrat

Beverly Hills 90210 chystá návrat

23.12.2018

Stanice CBS podle všeho plánuje druhý restart kultovního seriálu pro mladé Beverly Hills 90210. Původní herci Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris a… (více)

Reklama

Reklama