Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze uživatele Greg25 k tomuto seriálu (1)

Dokonalý podraz (2008) 

Na Podfukáře to nemá, ale ti měli jinou atmosféru, šmrnc, styl točení a dimetrálně rozdílný způsob natáčení. Právě proto tyto dva snímky nelze tak úplně věrohodně porovnat... A třebaže Podfukáře budu mít vždycky radši (i díky větší preciznosti a právě té atmosféře), tak Dokonalý podraz je pro mě dalším seriálem, který stoupá na mém žebříčku oblíbensoti takřka díl od dílu (už jen ten fakt, že 4. série - srpen 2011 - jsou co se týče do kvality slušně vyrovnané), nesrovnalosti tam jsou, ale na ty kašlu, protože Dokonalý podraz je bezesporu plnohodnotná zábava. 85% ()

Reklama

Reklama