Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze (70)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Podivný mix pohodového seriálu o cool sympatických superzlodějích/podvodnících a něčeho trochu vážnějšího. Režiséři a scénáristi prostě vůbec nevychytali, co vlastně vytvářejí - osobní věci kolem Timothyho Huttona (a je to zatraceně dobrý herec) jsou v naprostém nesouladu s tím, jak je jednak formálně podáno provedení jednotlivých akcí, a hlavně jak se všechno zvládá levou zadní skrzevá geniální hackerství a hrubou sílu (samozřejmě bitky jeden sympatický drsoň versus deset záporných drsoňů s pistolemi se odehrávají mimo záběr, vidíte jen "před" a "po"). Je to škoda, protože jednotlivé postavy jsou mi sympatické a baví mě, ale celkově mám k Leverage takový odpor, který mi brání dívat se na každý další díl, i když dobře vím, kdy je dávají, a mám v tu dobu i čas. 60% a víc ani ránu. I když je to místu opravdu vtipné, mně víc sedí britský Hustle. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

postupem času vcelku povedené, leč pachuť o mnoho lepší podfukářů stále přetrvává, navíc je pro mě hlavní hrdina jen nezábavným čímsi a nutným zlem, jelikož je mi sympatický asi jako klíčová dírka po deseti pivech, narozdíl od mírně magořivých spolupodrazáků. Třetí hvězdička je vlastně za to, že si mne seriál udržel déle než jsem sám předpokládal ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Celkem vychytaný seriál ve stylu Dannyho parťáků. Parta zlodějíčků okrádá bohaté lidi a překonává nejrůznější překážky. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Môžem si len spievať:,, Líbí, mně se líbí....." a tak to aj je. Je to celkovo príjemný odpočinok, po všetkých tých CSI , kriminálnych a všelijakých sci-fi seriáloch, ktoré nemajú až tak premyslený koniec...A čo, že sú niektoré veci úplne nereálne? Zaujímavý je fakt, že sa dá vymyslieť vôbec toľko prípadov, na ktoré sa dá podfuk aplikovať. čo je obrovské plus tohoto seriálu je, že až tak nevykráda už natočené filmy. Nehovorím, že niektoré veci z nich neberie(Italian job, Dannyho 12), ale pokiaľ to robí, robí to tak, aby ma to neiritovalo. Veľmi pekné, osobne zbožnujem Parkrovú a Hardisna:D:D80% ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Komplet. Leverage nikdy nebol moj vylozene oblubeny serial, ale skor ci neskor som si vzdy dalsi diel pozrela a aj ma vcelku bavil. // E4 je konecne o dost menej ukecana... Pradoxne cim dalej, tym viac mi vadi samotny hlavny Nate. // E2 a 3 su... ok, ale musim povedat, ze chvilami som sa nudila. // Pilot - Vcelku zabavne, aj ked mi asi chvilu potrva, kym si postavy oblubim, v 1 to bolo cele dost skratkovite. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

No povedená věc (možná kdybych neviděl "Podfukáře" tak bych dal i plný počet ). Nejlepší postavou jednoznačně Parker (její chování mě vždycky absolutně odrovnalo), k tomu nějaký ty narážky na Doctora a samozřejmě Mark Sheppard, jehož (vedlejší) postava (jako vždy) se náležitě povedla. ()

monsieurR 

všechny recenze uživatele

Velice povedený seriál o partičce podvodníků, sympatické postavy hlavních hrdinů, opravdu nepříjemní záporaci. Bohužel také mnoho omáčky, která ubírá jednu hvězdičku do pomyslné dokonalosti. ()

Alqarin 

všechny recenze uživatele

"Ford's Four" aneb naivní leč velmi sympatická televizní variace na Ocean's Eleven. Jsme tu sice o třídu níž než u Podfukářů, ale k srdci mi tenhle tým prostě přirostl mnohem víc (hlavně Parkerová ;), a proto hodnotím tak vysoko. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Seriál má trochu kostrbaté začátky, kdy se během prvních třech čtyřech epizod teprve hledá, ale když konečně najde svůj styl a postavy utvoří solidní tým, je vymalováno - a závěr první řady je pak jízda na horské dráze u které si přejete, aby jen tak neskončila. Naštěstí tu jsou další epizody ještě lepší druhé řady (když tedy opominu snad nejhorší počítačový efekt, co jsem kdy viděla, a to hned v úvodní scéně). Další originální podvody následují ve třetí i čtvrté sezóně. A já doufám, že ještě aspoň jednu sérii tihle novodobí "Robinové Hoodové" loupit a podvádět budou, protože mě tenhle styl "Dannyho parťáků" baví:) ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Jedná se vcelku o koukatelný seriál. Nicméně musím konstatovat, že nijak nevybočuje z řady mnoha dnes uváděných televizních kriminálních a detektivních seriálů. 60% hvězdiček ()

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Solidní základ by byl, s ním se dá seriál rozvinout do mnoha směrů a vymyslet spoustu zajímavých a originálních epizod s dobrými zvraty i akčními momenty, příběh nám to s radostí dovoluje. Pilot nastavil příjemné tempo a jako úvod a návnada k dalšímu sledování posloužil bezchybně, jen možná příliš překombinovaně. Herci se dělí na dvě skupiny: do jedné patří ti sympatičtí s průměrně rozvinutou schopností ve skutečnosti vyjádřit nějaké emoce a nevypadat uměle, osoby ve druhé mi nesedli hned v prvním momentě, kdy jsem je viděl, ale řekněme, že na plátně si vedou o něco lépe. Naneštěstí, hlavního hrdinu vidím spíše v té druhé. Může to i vyznít jako o něco horší provedení Prison Breaku, máme tu podobné důmyslné plány a riskantní a promyšlené operace, které mohou působit trochu jednoduše, v několika případech téměř amatérsky. Jinak dobře odvedená práce a osobně by mi nevadilo, kdyby se takovýchto seriálů točilo více. 80%. ()

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Stejné jako Hustle a přece to není Hustle. Hustle je ze staré školy, má svůj šarm, styl a metody. Tohle jsou zloději pracující na podobné bázi, ovšem jsou to moderní podvodníci, využívají nejmodernější techniku a metody. Přesto poměrně dost povedené. ()

Perry- 

všechny recenze uživatele

Hustle to sice není, ale až na podivné "všechno hacknu" se mi to líbilo. Nechybí vtip, akce. Pravda, několik dílů nebylo příliš povedených, ale to je u každého seriálu. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatické postavy charakterních podvodníků, často i dobrý a propracovaný nápad, ale občas velmi nerealistické. ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Zatím po osmi dílech opravdu nerozumím takhle vysokýmu hodnocení ostatních. Ani jedna postava mi není sympatická, celá ta banda na mě vůbec nepůsobí takovým tím hrdinským či správňáckým dojmem, dovednosti ani jednomu členovi nežeru, obzlášt ne tomu černochovi "hacknu to, hacknu tamto, za pár sekund, všechno zvládnu..." Celý to je tak jaksi podivně uplácaný. Když to porovnám třeba s White Collar, tak i ty dvě hvězdy jsou moc. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak to může být mezi nejoblíbenějšími seriály. Parta hic se dala dohromady, ten rozumí tomu a ten zas tomu a ve výsledku uděláme bum, které odláká zločince do náruče policie. Bože... ()

Reklama

Reklama