Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze (70)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Leverage je taký americký Hustle. Niektoré veci horšie, niektoré lepšie, ale celkovo v podstate len taký revamp - ešte aj tá hudba je ako cez kopírak. Ale musím uznať, že z dlhodobého hľadiska návykovejšie - má to lepšiu tu mytológiu, viac vtipov aj akcie a navyše, hoci jednotlivé con-y nie sú až tak podrobne prepracované ako v Hustle, nie sú však až také predvídateľné a stále s rovnakou schémou. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

70%. Je to vtipné, nápadité, pohodové, svižné a brané s nadhledem. Scénář je v podstatě stále stejný i postup práce, jen se mění kulisy. Nicméně, nevadí to, protože i tak to baví. Výborné jsou různé slovní přestřelky a průpovídky. Seriál na pohodu! Není nějak extrémně výjimečný, ale když běží, rád se na něj kouknu, protože se pobavím a odreaguju. Howgh! ()

matmanX 

všechny recenze uživatele

Vezměte Hustle, odeberte vtipné dialogy, zajímavé postavy a chytrý scénář a dostanete Leverage. Jako většina amerických seriálů, které se buď inspirovaly, nebo úplně okopírovaly britský originál, naráží Leverage na ten samý problém: Britové to udělali na jedničku a Američani už prostě nemají co nabídnout. U Leverage si tvůrci navíc řekli, že aby běžný divák všechno pochopil, musí se i postavy seriálu chovat a až na speciality mít vědomosti běžného diváka, což úspěšně háže přes palubu nějakou autenticitu a uvěřitelnost, že téhle partě to opravdu projde. Ale i přesto, že je Leverage snad ve všech ohledech slabší než jeho britský bráška, se na něj člověk nemůže hněvat. Je to zkrátka jeden z těch seriálů, které si pustíte v sobotu odpoledne a on vás na hodinu zabaví a ty méně vnímavé nechá v domnění, že viděli něco prudce inteligentního. ()

Laku 

všechny recenze uživatele

Celkem povedenej seriál s nadhledem.. a ten jejich boss je pořádněj sympaťák. Trochu bych řekl, že s jeho postavou ten seriál stojí a padá.. Docela se mi líbí, jak si Leverage na nic nehraje, nic moc neřeší.. jen svižně plyne, vypráví a občas si komicky utahuje sám ze sebe. Taková příjemná seriálová jednohubka. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Na Podfukáře to nemá, ale ti měli jinou atmosféru, šmrnc, styl točení a dimetrálně rozdílný způsob natáčení. Právě proto tyto dva snímky nelze tak úplně věrohodně porovnat... A třebaže Podfukáře budu mít vždycky radši (i díky větší preciznosti a právě té atmosféře), tak Dokonalý podraz je pro mě dalším seriálem, který stoupá na mém žebříčku oblíbensoti takřka díl od dílu (už jen ten fakt, že 4. série - srpen 2011 - jsou co se týče do kvality slušně vyrovnané), nesrovnalosti tam jsou, ale na ty kašlu, protože Dokonalý podraz je bezesporu plnohodnotná zábava. 85% ()

Antaeus 

všechny recenze uživatele

Nevyhnem sa porovnaniu s "Prefíkanou bandou". Akurát tento seriál je teda o triedu nižšie. Podvody riešené často spôsobom deus ex machina. Stále je to príjemne zábavný seriálik, lenže zatiaľ čo na Prefíkanú bandu som číhal už pol hodinu pred jej začiatkom, toto mi ku životu nechýba a väčšinou na to čumím iba z dlhej chvíle. Podfuky sú tu menej uveriteľné, často príliš prekombinované a ku postavám som si tiež nenašiel cestu. Dobrá zapchajdiera, ale tam to začína aj končí. A každý, kto niekedy videl Prefíkanú bandu (ano, produkt plejsment tu robím zámerne), na toto rýchlo zabudne. Chýba tomu šarm a elegancia Pref.. No veď už vieš.. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěle obsazený seriál, perfektní humor, akce, napětí i vydařené kulišárny. První dvě řady famózní, pak mírný sešup dolů. za mne 90%. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Podfukáře jsem sice neviděl (jen kousek jednoho dílu), ale postavy jsou v Dokonalém podrazu až příliš bezchybné, co se týká jejich specializaci, to sráží mé hodnocení. Ale jinak je to dobrý seriál a člověk se i pobaví. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Stoupající tendence. Po třech sezónách zvedám ze 3* na 4*. Má to sympatické charaktery a příjemné dávkování humoru a napětí. Doufám, že hlavní herce uvidím i v něšem dalším, hlavně Beth Riesgraf alias Parkerová je skvělá. Ikdyž mi to občas přijde trochu nedotažené nebo moc jednoduše vyřešené, je to zábava. 80% ()

ivicudus 

všechny recenze uživatele

Ako už bolo viackrát povedané, je to odľahčený americký Hustle. Zostava, ktorá sa ale zišla, má lepšiu chémiu a skvelo fungujú ako team. Pre mňa je Leverage ideálny oddychový seriál a ako fanúšik Doctora Who, si ma seriál získal už len narážkami a odkazmi naň. (Hacker Hardison sťahuje novú epku Doctora uprostred conu cez dva satelity, čo na tom nemôžete nemilovať...) Vypínam mozog, nahadzujem najväčší úškrn, vyložím nohy a pozerám. Ako aždý seriál, aj tento má niektoré nudnejšie vatové epky, v druhej sérii ich bolo viac po tom, ako Gina Bellman vynechala pár dielov, ale stále je to vysoko zábavný seriál. Práve odštartovala tretia séria a vyzerá, že má nakročené správnym smerom. ()

swiss 

všechny recenze uživatele

Zase jeden seriál, který mě chytil a dávám ho najednou. Všechny hlavní postavy jsou sympatické a většina zápletek je zajímavá. Milovníci Startreku si přijdou na své, neboť v seriálu hostuje spousta známých herců. Dokonce i Richard Chamberlaind. Je to taková pohádka pro dospělé, občas moc americké, ale je to zábavné... ()

Rado H. 

všechny recenze uživatele

Chytré, vtipné,ale třeba nadhled - tohle není vážné dílo i když tam občas hluboké myšlenky zablesknou. Ideální zábava když je třeba relax:) ()

casef 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jenom 3 díly a rozhodně nemůžu říct, že bych to chtěl sledovat pravidelně. Seběhne se toho během chvilky strašně moc a někdy se úplně nechytám a nechápu. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Jako velký fanda Podfukářů (Hustle), mám sto chutí toto polat do odpadu. Totálně stupidní napodobenina, kde jsou jen 2 postavy jakž takž sympatické (vlasáč a černoch). Jinak ale hrozná fraška ()

Reklama

Reklama