Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze (70)

stephano 

všechny recenze uživatele

Jak tady bylo poznamenáno americký klon The Hustle. Nicméně díly se dost liší tím že některé se berou vážně v jiných je dost vtipů. Většina situací se řeší naprosto nesmyslným IT propojením kde naš nerd se napojí snad na všechno kdekoliv a vypne zapne případně upraví na dálku přes notebook snad i hodinky prezidenta. Casting super. PS: jedna velká reklama na Hyundai. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Težce podprůměrná záležitost, velká nuda a schématičnost. Plné klišé a dosti o ničem. Typická vata mezi reklamními bloky za co nejmenší peníze. NUDA! :( ()

driftm 

všechny recenze uživatele

povedený seriál s mojí oblíbenou tématikou pilot díl dost dobrý,ale předběžně jsem kouknul na další díly a tam celkem nuda,stereotip,herci se chovají pořád stejně takže 4* ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Taková blbinka, na kterou se moc hezky dívá. Někdo si dal hodně práce, aby to všechno do sebe pasovalo. Pokud nastane nereálná situace přijde Parkerová udělá si ze vzniklé situace srandu a děj pokračuje dál. Rychle to odsejpá, dá se sledovat jeden díl za druhým. Pokud chcete vidět něco jiného něž na co se běžně díváte, ideální záležitost. ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Řekněme si to narovinu - Leverageje hloupočký seriál, napěchovaný klišé a opravdu velkou dávkou nereálných a těžce přehranýh scén. Navíc je to seriál snad s nejhoršími visuálními efekty, jaký lze momentálně potkat (díl s letadlem a jeho přistáním kdesi na silnici tomu nasadil korunu). Jedno se mu však musí nechat, a to je asi to zásadní - zábava. Poslední dobou jsem hledal seriál, který by mě chytnul. Pseudointelektuální seriály typu Heroes a Fringe jsem po dvou sériích vzdal, protože zašli do nesnesitelných zvratů. Leverage se táhne ve své klidné, scénáristisky poměrně tupé linii, ale ještě jsem nenašel dík, u kterého bych se vyloženě nudil. Navíc mě kolikrát dokáže rozesmát více než třeba poslední díly Big Bang Theory či How I Met Your Mother, kde už je znatelný těžký úpadek. Ale co je pro mně hlavní - za tři dny jsem sjel tři série a klidně bych si dal další, kdyby už byla na světě... v průběhu druhé série to začíná být těžče šablonovité, ale díky alespoň za postavu Parkerové, která mě opravdu, opravu baví. Dokonale oddechový a zábavný seriál - zapomeňte na hloupost a užívejte si... dal bych 4 hvezdičky, ale díky Parkerové plný počet. ()

Marci1993 

všechny recenze uživatele

Všechno musí být perfektní, dokonale naplánované k tomu absolutně skvělý herci (Timothy Hutton a další) vtip i akce. Víc chtít nemůžu.. 5* ()

Phical 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších, nejchytřejších, nejrafinovanějších seriálů, se kterými jsem měl tu čest! Hlavně ty začátky, kdy člověk ještě není vpraven do myšlení seriálu a není schopen odhadnout, co bude následovat a projeví se genialita zápletky, ty jsem si opravdu užil na 1000%! K tomu ještě sympaticky vyhlížející titulní charaktery a na konci theme scény Nateovo: "We provide..... Leverage", prostě, není, co dodat! Každému vřele doporučuji shlédnout (i kdyby jen pár dílů)! ()

hwnd 

všechny recenze uživatele

Parta sympatických elitních podvodníků, kteří zjistí, že dělat dobro je vlastně fajn. No a proč ne. Je to vtipné, Sofie je krásná, Parker krásně střelená a kvalitu to drží až do konce páté série. Takže plný počet, skvěle jsem se bavil. ()

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Seriál spadá do velmi oblíbeného žánru, tedy alespoň mnou, podfukových komedii. Příjemné obsazení, výprava a scénář poskytují kvalitní zábavu. Jasně člověk to nesmí brát smrtelně váženě, ale to žádný seriál. Přesto všechno dobré se nemůžu zbavit dojmu, že jde o americkou kopii britského hitu Hustle, proto "jenom" čtyři hvězdy. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

povedená partička v které jsem nenašel jedinou mě protivnou postavu a všichni jsou sympatičtí. První série vypadala, že budeme sledovat i hlubší myšlenková dilemata sjednotitele party, ale v dalších dílech už jednoznačně převládla zábavná složka seriálu. ()

Mery235 

všechny recenze uživatele

..uzasny serial...podla mna ho si nemozno nezamilovat... kazda cast je jedinecna... a ta iskra pri scenach s Parkrovou a Hardisonom jednoducho nema chybu... no ked sa do toho prida Eliotove podpichovanie, neskutocne sa zabavam.. vtipne hlasky, prepracovane plany, akcne sceny... tomuto serialu vobec nic nechyba.. =) ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Ten umí to a ten zas tohle. A všichni dohromady udělají moc. Až na to, že se zde nejedná o tesaře, klempíře, zedníka a služku… tady jde o úplně jiné dovednosti. Umí krást, umí bojovat, umí podvádět, umí to s počítači a vede je bývalý pojišťovací agent. A když se zaměří na nějakého hajzlíka, tak mu dají vždycky dokonalou lekci. Svižný a vtipný seriál, kde každý je zajímavý originál, ale Parkerová je prostě neuvěřitelná. ()

Dvorka96 

všechny recenze uživatele

Co by se asi stalo kdyby chtěl někdo natočit seriál na motivy Dannyho parťáků? Vzniknul by seriál Leverage. Někdy je legrace pozorovat jak zloději okrádají zloděje a podvodníky, ale někdy to legrace taky není. Hlavní herci jsou lepší průměr, ale chemie mezi nimi funguje dobře. Jejich hlavním posláním je tedy okrádat zloděje a někdy se vypořádat i s nějakým tím agentem Interpolu a na tom kradení je založen celý seriál, takže je to bezva oddechovka, když nemáte co dělat. ()

vdobes 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar o mnoho lepších Podfukářů (Hustle). Tam kde mi v Podfukářích byla každá postava něčím specifickým sympatická, tam je mi v Leverage každá postava velice nesympatická. A to všechno završuje hlavní postava Nate, takhle nesympatický charakter pro diváka mohl vymyslet asi jen velmi zhulený scénárista. Tam kde Podfukářích byl každý podvod proveden velmi promyšleně a o to více originálně a překvapivě, tam je v Leverage zápletka tak umělá, že by na ni přišel i ožralý násoska v bezejmenném zapadákově. Za mě velmi slabý odvar britských Podfukářů. ()

Cheyenee 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů všech dob. Nelze podřadit pod jeden žánr, je to perfektní kombinace akce, drama vtipných situací (zvláště díky asociální Parkerové) a vynikajících hlášek. Zlodějka, hacker, bouchač, podvodnice a bývalý pojišťovací vyšetřovatel. Dohromady tvoří tým novodobých Robin Hoodů, jejich mottem je "Bohatí a mocní si berou všechno, co chtějí, my to pro vás ukradneme zpátky". V roli Natea Forda září oscarový Timothy Hutton. Mám ovšem mírnou obavu, že jestli se seriál někdy dočká české premiéry (což by rozhodně měl!) trošku tím ztratí. Intonace hlasu Aldise Hodge jako Hardisona je nenapodobitelná a drsný sexy hlas Christiana Kanea jako Eliota Spencera dodává postavě na charisma. Celkově ale seriál sám nemá chybu, skvělá režie a dokonalé scénáře. ()

Reklama

Reklama