Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze (70)

Kikina33 

všechny recenze uživatele

Cool seriál, který by se dal brát jako takový nevinný manuál pro všechny podvodníčky a zloděje. Musím říct, že tvůrci tohoto seriálu mají opravdu skvělou fantazii a představivost, protože situace, na které zde narážíme, si v normálním světě vůbec nedokážu představit. Skvělá manipulace, načasování, správné slovíčkaření, hacking, šikovné prstíky a svaly, které to jistí – prostě dokonalý tým pro někoho možná antihrdinů, ale pro většinu jasných klaďasů, kterým držíte palce. Dalo by se říct, že jejich heslem by mohlo být „vždy máme záložní plán, který výde“. Jediné na co předem upozorňuji je český dabing, který tomuto seriálu dost uškodil, protože nedodržel myšlenky originálu a to hlavně u postavy Sophie, která skoro v každé epizodě mluví s jiným přízvukem, který opravdu napomáhá dané situaci. Proto doporučuju originál s titulky, je to ještě víc zábavné!!! ()

Hayane 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý seriál a já mám ráda tyhle typy "podrazů", kdy je vše vymyšleno do posledního detailu, všichni jsou převezeni a hlavní banda vyhrává s hrdostí nad všemi zlými. Ale taky je pravda , že někdy už je to trošku nudné, jak jsou dokonalí. Ale mám to ráda i přes to a hlavní hrdinové jsou skvělí. A vtip v seriálu rozhodně patří k plusovým bodům. ()

mentos. 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jsem si docela oblíbil. Pro mě celkem neznámí herci se ukázali jako celkem fajn parta. Líbí se mi jak je to celé promyšlené a tak musím dát alespoň 75%. ()

tulrika

všechny recenze uživatele

Prostě mi to nesedí. Nevěřím jim. Dvě hvězdy za to, že to beru trochu jako parodii. Po britském Hustle jsem namlsaná ()

Milerp 

všechny recenze uživatele

Dle mého uvážení jeden z nejlepších seriálů - a to seriálech o těch špatných, kteří si myslí že jsou dobří a přitom podvádějí podle nich ty špatné. Nate Ford mi vždy dokáže vyrazit dech: ,,Ukradneme budoucnost!".... Parkerová je zase naprostý blázen bez jediného citu, s pocitem bolesti v sobě. Hardison, netřeba zmiovat ten je ten hacker :). A Eliot? Eliot Spancer? Když na n ěho čekala snoubenka v Ohiu, osvobozoval Ukrainu... :D :D ()

dalia 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mi tento seriál připadal jako až příliš velká obdoba britského Hustle, příčemž Hustle má ovšem větší dávku šarmu, typického britského humoru a jisté noblesy a připadá mi i promyšlenější. Přesto jsem si časem našla k postavám cestu a ačkoliv jsou příběhy občas trochu přitažené za vlasy a ne zcela uvěřitelné, uznávám, že seriál má své kouzlo a z původně zamýšlených 3 zvyšuji na 4 hvězdičky. Nejsilnějším momentem je asi ta vzájemná podpora a oddanost zpočátku vzájemně nesourodých hlavních hrdinů. Nejlepší postavy jsou pro mne Parker (velmi vtipná a originální) a Sterling (škoda, že není ve více dílech). ()

Reklama

Reklama