Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (2)

emma53 

všechny recenze uživatele

Neskutečně rychle mně utekla první série a přesto, že je to mix s žánrem fantasy, který až tolik nemusím, tak mně to tady vůbec nevadilo. Sice jsem chvílemi zaváhala, ale možná, že právě tohle dělá tenhle seriál úsměvně švihlej. Druhé pozitivum vidím v hlavní herecké dvojici, která byla tak sympatická, že přispěla k mému vyššímu hodnocení. Pro mě neznámý Philip Glenister má charisma i přes tu svou našpulenou pusu a Keely je zkrátka kočka. Nenáročné, rychle to frčí, má to šmrnc, skvělé hlášky, zkrátka mě to bavilo a jedu na dvojku. ()

Zajímavosti (5)

  • Ve 21. minutě si jde Alex (Keeley Hawes) zatancovat se svým doprovodem do klubu Blitz, kde hraje naživo britská novoromantická kapela Visage svůj největší hit „Fade to Grey“. (Trajektt)
  • Ve 32. minutě, když zapne Alex rádio, aby je nikdo neslyšel, tak z rádia zní skladba „Enola Gay“ od synthpopové kapely OMD z roku 1980. (Trajektt)
  • V 9. minutě, když se Alex (Keeley Hawes) probudí na lodi, hraje v pozadí skladba „Vienna“ od britské novoromantické kapely Ultravox z roku 1980. (Trajektt)

Reklama

Reklama