Reklama

Reklama

Ashes to Ashes

(seriál)
Velká Británie, (2008–2010), 23 h 36 min (Minutáž: 59 min)

Tvůrci:

Matthew Graham

Hudba:

Edmund Butt

Hrají:

Philip Glenister, Keeley Hawes, Dean Andrews, Marshall Lancaster, Montserrat Lombard, Joseph Long, Geff Francis, Grace Vance, Amelia Bullmore, Daniel Mays (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Copak se asi stane, když vám před očima cvakne spoušť a vzápětí nato se vám střela z revolveru zaryje do hlavy? Dříve než dopadnete na zem, ta jedna jediná kulka vás může v mžiku strhnout na věčnost. Nebo snad někam úplně jinam? Třeba někam na tu táhlou tenkou hranici mezi životem a smrtí. Alex Drakeovou, šarmantní a úspěšnou londýnskou policistku, přesně taková střela poslala ze současnosti do roku 1981 nebo alespoň na místo, které se mu více než velmi věrně podobá, a to nejen kouzlem osmdesátých let, ale také realitou tohoto vjemu. Zmatená, zato živá a zdravá se Alex po prvotním rozrušení opět připojuje k policii, vydává se řešit případy a s tím i jedinou věc, která jí pro tuto chvíli zbývá – bojovat. Bojovat, aby našla cestu zpátky domů. Spin-off úspěšného britského krimi seriálu LIFE ON MARS. (Puddle)

(více)

Recenze uživatele BMAJTZ k tomuto seriálu (1)

Ashes to Ashes (2008) 

Jedno je jisté, tohle není Life On Mars a tvůrci si toho jsou sakra vědomi. Alex není tak charismatická jako Sam a proto je zde tolik odkazů na původní seriál. Přesto si dovolím tvrdit, že na zábavnosti seriál neztrácí ani ždibet. Co mě ale vadilo spíš, byl závěr seriálu. V Life On Mars jsme se sice na závěr nedozvěděli o co skutečně šlo, ale tak jak to na rovinu vyřkli zde taky není žádná sláva. Přesto jsem se bavil víc než hodně a Gene Hunt je pořád stejné hovado. ()

Reklama

Reklama