Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obsahem i ztvárněním netradičně pojatý seriál o bandě polobláznivých programátorů PC her, který často nejen šokuje, ale také vás zvedne ze židle - abyste v zápětí padli na zem v záchvatech smíchu. (čézeta)

Recenze (3)

oli.G 

všechny recenze uživatele

Po vizuálnej stránke tento seriál skutočne nemá obdoby, no super vtipov je tu dosť málo. Keby to bolo hrané, zrušia ho po dvoch epizódach. Ale viac som zatiaľ nevidel ani ja, takže som zvedavý, ako sa to vyvinie ďalej... ()

sta 

všechny recenze uživatele

totálně šílená záležitost - animovaný seriál, jehož poetika vychází z dřevních počítačových her ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Po tom, co jsem shlédl první díl jsem byl celkem v šoku. Jak se jim povedlo vložit na krátkou plochu cca 20 minut tolik vtipů, narážek, urážek a směšných blbostí ? Už jsem to někde řekl, ale zopakuji to: Každá postava tu má svůj unikátní charakter (čestný hlupák Jerry, nadržený blázen Dave, buranský šéf Larrity, tupý syn ředitele Dean, geek (či nerd?) co má rád AD&0D Todd, brutální černý Steve, feministická (a přehlížená) Mary - která se jednou převleče za muže, aby jí ostatní brali vážně, promiskuitní Clare, korejský adolescentní game-tester Benny a přihřátě se chovající, homosexuál Clarence - kterého má každý "rád"). A nejenom tyto hlavní postavy, i okrajové postavy, které se objeví v jednom-dvou dílech (např. ruský brutální mafián, pasák z LA, Steve Wozniak (legenda počítačového průmyslu), nebo dokonce oživený Hitler - který dostane pěkně na pr**l). Nevýhody tohoto seriálu jsou, že ho téměř nelze vidět, zatím se vysílá jen na (cizím) televizním kanálu G4. Též pochopit všechny vtipy bez titulků je těžké, kadence vtipů je tak tucet za minutu. A ještě k tomu mám rád Pixel-Art grafiku, to je vlastně další věc - odehrává se to v době 80. let a ta grafika, je pixelová (kostičková), nádherně evokující DOS (a i starší) hry z té doby, takže postava je tak 12x4 pixely. Dabing postav (originální) je kvalitní, při řeči Larittyho si opravdu představím Texas a jejich buranské způsoby. Z rozhovoru Dave a Jerryho: (J-Another of your crazy ideas, did you smoke weed? D-No, absolutely not ... well, maybe). Jeden z nejoriginálnějších seriálů, které jsem za svůj život měl tu čest vidět. A navíc mám videoherní prostředí rád. 95%. ()

Reklama

Reklama