Reklama

Reklama

Králíkova pomsta

(festivalový název)
  • Nizozemsko Big Buck Bunny
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
Nizozemsko, 2008, 10 min

Obsahy(1)

Jednoho krásného rána se Velký Buck (králíček) probudí. Jde se podívat ven, kde potká tři poťouchlé veverky. Jedna z nich (poletucha) zabíjí motýlky a hází po ostatních zvířátkách šišky a další plody stromů. Trojice si troufne dokonce i na Bucka. Toho to ale dopálí a tak vymyslí pomstu. (Fary)

Recenze (95)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Animace na celé čáře přebíjí obsah. I když v HD je to opravdu barevné království Sacha Geodehebureho, nic víc než barvy a krásnou animaci pěkných stvoření tu nepotkáte. Možná škoda, ale určitě krok správným směrem do budoucnosti, v které by mohlo být více podobných pokusů... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Blender Foundation // Pekná animácia, myšlienka zaujimavá, no škoda , že je to také krátke. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Buck mi připoměl králika, kterému taťka říkal Velký šéf. Animace žádná sláva, ale ty fórky to táhnou pořád vpřed. Scéna se zbrojením ala Predator nemá chybu a potitulková třešnička na dortu mě donutila jít na 4. Ať žije Blender. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Bílý králík je bílý králík, sice tady takový moc VELKÝ, ale pořád bílý králík. Tvůrci tu nejapně porušili první přikázání, že veverky jsou hodné a dokonce vyvrátili nevyvratitelnou domněnku, že činčily jsou heboučké a milé. Jenže ten králík to, i při své škaredosti, tak převálcuje, že ta svatokrádež vlastně ani nevadí. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak tihle tři malí šmejdi právě naštvali špatného králíka! Na motýly mu rozhodně sahat neměli! Hlavní hrdina je (obzvlášť když dá průchod svým rambovským sklonům) neodolatelně velký, můj favorit je ale stejně to mrňavé šedivé zvířátko (plch?) s tupým výrazem, které pořád jen něco chroupe. A ptáček, který vypadá jako od Pixaru... taky potěšil. P.S:. Dokoukat do konce titulků! ()

Ded@M@tes

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připadá jako horor ( masakr motýlů, veverek ) než komedie. Takové trošku slabší ''Happy Tree Friends''. Jinak je to masakr. ( Hodnocení: 7/10 ) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Vypasený králík vyleze ráno z nory a už si to panáčkuje kochat se rozkvetlou přírodou. Bylo by mu na světě krásně, kdyby tři zákeřné veverky nechtěly ovládnout území a po zlikvidování malých cílů neplánovaly útok na králíka. Králíkovi však po mnoha úderech do hlavy začíná docházet, že je jeho srst v ohrožení. Okamžitě začíná rockyovsky trénovat a rambovsky vyrábět pasti, aby se mohl trojnásobně hbité přesile statečně postavit. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nikdy neprovokujte na první pohled prostoduché a nemotorné králíky, aneb pomsta dokáže být někdy opravdu tak sladká, až to bolí. ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarené, chýba síce originálny nápad a veľký zajo si zahral trošku Arnolda z finálneho lovu na Predátora, ale aj napriek tomu mini animáčik pobavil. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nádherná animace, kterou trochu zabíjí totálně nezajímavý a infantilní obsah. Jako ukázka HD videa a jednoho opensource programu to ale funguje dobře. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Hustýýý.. obézní a trochu tupý králík šikanovaných gangem lesních mini tvorečků. A jak by to jinak mohl být ten správný hrdina, aby k tomu všemu neochraňoval malé bezbranné motýlky.. jak americké a proto mě překvapuje, že to z Ameriky nepochází :-D ()

Anchi 

všechny recenze uživatele

Na animovanou pohádku docela brutální, což neshledávám zrovna 2x atraktivním... Ale ta tlustá veverka (která mi spíš přišla jako tlustá činčilka), milující jídlo, neměla chybu. ()

Reklama

Reklama