Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (238)

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuji se, že mě první díl svou zlověstností dost naštval a pobouřil. Jeho tísnivá atmosféra možná někoho bavila, jiné zase rozesmálo, že „nás a naše východní sousedy“ představil coby bandu feťáků, kurev a násilníků. Tehdy jsem psal něco ve stylu, že tenhle výplach si dá do sbírky tak akorát nějakej nechutnej úchyl, kterého v mládí přitahovala anatomie nebo ho doma nepřiměřeně řezali. Dvojku jsem s díky vynechal, teď jsem měl tu čest zhlédnout třetí díl, který už nepíchá (i když lehce jo) do východoevropanů, přesto nezklamal a nabízí „scénáristický“ suterén, který se tentokrát přesouvá do města hříchu. I když si v některých momentech nevede až tak špatně, adrenalin divákovi těžko zvedne. Linie bohatých zvrhlíků, které baví sledovat mučení druhých nebo snaha o netradiční přebrání holky nejlepšího kamaráda, jsou spíš k smíchu. Sečteno, podtrženo: sadistická série si svoji pozornost absolutně nezaslouží!! ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Přesunutím děje do US ztratil sice Hostel u mě trochu na atraktivitě, ale za nějak zádadní problém bych to nepovažoval... To, že se z perverzní hry vraha s obětí stala obyčejná show pro zbohatlíky, navíc bez nápaditosti, invence a celkové brutality, už ano... A když k tomu připočtu naprosto debilní postavy a zcela předvídatelný děj i pointu, je pro mě třetí Hostel, hodně velké zklamání... ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

1/10. Do třetice všeho nejhoršího. Jak tahle břečka může mít více procent (sice jen o pár) než minulé díly, které jsou alespoň něčím originální/zajímavé? Třetí hostel je ta NEJNUDNĚJŠÍ podívaná, kterou si můžete na "horor night" zvolit, Nemá to nic - Slovensko, mučení ani české herce. Prostě prachobyčejná slátanina, která nikdy neměla vzniknout. Alespoň se film neopírá o Quentina (jako oba předešlé díly) a sám ví, že je to sra*ka co nikdy neměla vzniknout. Herci, příběh i kulisy tragické a je to naprostá ztráta času o tom zde jakkoliv rozepisovat. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela to ušlo, kdyby film skončil o 2 minuty dřív, tak bych dal i tři hvězdičky. Určitě lepší než předchozí část, i když těžko soudit, protože Hostely byly mými prvními exploity a nebyl jsem na takovej odvar ještě připravený. Hostel III je celkem svižně odsejpající záležitost s několika fajn momenty. Jasně, že občas je to i celkem ujeté, ale ještě se to dá snýst. 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, co očekává perverzní divák od pokračování Hostelů? Zvrácené mučení nebohých obětí! Čekal-li někdo něco jiného, pak je pěkně naivní. Těžko žádat originalitu, když dopředu je jasné, že cílem je pouze dopravit nic netušící chudáky do rukou zvrhlých katů. Zajímavou obměnou je vybraná společnost prachatých úchylů ( a úchylaček), kteří si tentokrát sami ruce nešpiní, ale sází se, jak a co která oběť vydrží. Průměrný dívatelný příběh však příliš brutálního mučení neukáže. Stahování z kůže nabízí jiné filmy v dokonalejším provedení, např. Dagon S.Gordona, a s hmyzem si lze vyhrát mnohem vynalézavěji. Umělé krve tvůrci třetího Hostelu moc nespotřebovali.... a scéna inspirovaná očividně Jacksonovou sekačkou (Braindead) si vystačila s náznakem a vrčením mimo kameru! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama