Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Diskuze

Lojz@

Lojz@ (hodnocení, recenze)

Měla by se udělat změna v označení filmů. Toto nemá s hororem nic společného, stejně jako dalších tisíc filmů, které mají napsáno horor. To by měla být kategorie slasher. No řekněte sami, copak se u tohodle může někdo bát?

na příspěvěk reagoval Lenina666

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

Napínavé od začiatku do konca... nuž, nechcela by som byť v koži tých týraných nešťastníkov. Ale tak, chceli sa zabávať, akurát, že sa to "trošku" zvrtlo a oni sami poslúžili ako zábavka pre druhých :)

- "Čo to robíte ? To je nejaký vtip ?"

- "Áno. A má smrtiacu pointu."

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

Dalo sa na to pozerat hlavne v druhej polovice filmu to bolo fakt brutal. U mna za 3 hvezdy priemer

Příspěvek byl smazán administrátorem.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

hodně dobrá atmosféra, tajemnost, dokonce jsem rád že se Hostel trošku pozměnil, narozdíl od 1. a 2. dílu, které byly stejné... navíc se mi tohle zdálo více drastické a hodně se tam měnil děj... nevím jak jinak by to mohlo být natočeno, ale nepřál jsem si at se trojka táhne ve stejném stylu jako předchozí díly.... pro mě 4*

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Síce to nebolo najhoršie, dalo sa na to pozerať, ale aj tak mám z tohto filmu len pocit zbytočnosti. Prvé dva diely tiež nie sú žiadne klenoty, ale oba slušne zabavia a majú v sebe aj také určité čaro výnimočnosti, no toto bola len úplná tuctovka. A hlavne ma sklamalo to násilie. Aj predchádzajúce diely násilím skôr šetrili, ale to, čo tam bolo sa aspoň vydarilo. Tu ho nielen, že bolo omnoho menej, ale aj to až na pár momentov nestálo za nič. A tak horor zameraný na násilie takmer bez násilia si už určite nikdy nepozriem.

 (hodnocení, recenze)

tento dil je slabota..skoda prvni dva mam docela rad

 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp: Wrong turn 3,4, Tajemství loňského léta 3 jsem neviděl a 2 dvojku jsem vytěsnil z paměti - radši! Nemůžu říct že jsem od toho čekal něco víc, ale tak nějak jsem v to doufal... a co se týče "mučení" tam se mi líbila akorát ta první akce - se skalpováním obličeje - jinak nic moc...

prostě se mi to moc nelíbilo... vám ano??? v pořádku! 

anna.williams

anna.williams (hodnocení, recenze)

Taky nechápu, co všichni máte. Nepředvídatelný děj, slušná řež. Pro mě daleko lepší než dvojka

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

deadman93:  Tak to máš asi pravdu, nicméně i tak považuji Hostel 3 za slušné pokračování. Lepší než třeba Wrong turn 3,4 nebo Tajemství loňského léta 3.

 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp: mně na filmu nejvíc zklamala ta dražba - podle traileru to vypadaol, že se jako ve dvojce přeplácejí o to jak je budou dál mučit, ale tady akorát hádali co si ten "Chocholoušek" vybere za nástro... škoda

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Co všichni mají? Bylo to na DTVéčko překvapivě dobré a ve scénáři je několik překvapivých dějových zvratů, které divák neodhadne. Rozhodně ne tak hloupý film, jak by se dalo čekat. Určitě líp natočené a napsané, než první díl.

 (hodnocení, recenze)

tak! moje dojmy z filmu ***pozor spoilery... a velké :)*** hned od začátku ve mně klíčila otázka: co jsem si to ku*va pustil? hned od prvního záběru mi bylo jasné, že tady někdo nepochopil tuhle "sérii" a dál to bylo jen horší a horší! když přejdu vykrádačky Rotha s šuk hledajcími puberťáky tentokrát zabalenými do svobodorozlučkových nesympatických idotů tak mi nejvic vadila čistota! mr. proper by valil na drát! na hostelu: part 1 se mi líbilo... prakticky celé to téma - navíc to pro mně byl asi úplě první takhe brutální film (i když zpátečně se na to dívám jinak) taky se mi líbilo jak nas tam ukazovali = do teď si pamatuju scénu když ty američany veze taxikář do hostelu - jedou nějakým starých zrezivělým žigulem (felicie asi došly), navíc je veze nějaká první vychlastaná socka co našli v knajpě a nejvic mně dorazilo, že místo aby jeli nějakými vesničkami tak jedou měsíční krajinou jako někde na Urale! tomu se nedá nesmát! part: 2 se mi líbila hlavně kvůli vyzobrazení "klubu lovců", kdy člověk pořád nevěděl co se děje, ale vypadalo to že to postavy ví... ale tohle? ano sázky by byly zábavné, kdyby to napadlo rotha (třeba) a nějak víc je do filmu protlačil... tady mi to přišlo akorát aby bylo co dát do traileru - málo využité! tenhle film mi zhnusil slovo: FUCK! každá věta! každá! navíc herci si na něm dávali záležet takže to zní asi takhle: What the FFFFFFFFFFFuck? k tomu taky můžu hodit hned tohle: jak už jsem psal part: 1 pro mně první "horor" tohohle typu takže jsem žral i tu puberťackou linku a hledaní bab a i to že jsou to nadržení, kteréni co jedou do evropy jen si za*ukat (přišli o tolik krásných památek) u dvojky se to taky dalo, ale třikrát je moc! to to nemohli nějak změnita dát tam něco originálního? no zas moc kecám (by mně zajímalo kdo to bude číst :)  ještě tohle: pobavilo mně když unesli toho Ukrajince, který všem tvrdil že jdou na jistou smrt, ale nedokázal připustil že jeho stará (i když vlastně mladá robka) je taky dávno dead - rozovory jak sviňa: ,,Všichni umřete bolestnou a moc... moc krvavou smrtí! Ale až najdu svou ženu, kterou mi unesli před více jak 2 dny a já ji slyšel nelidsky křičet všechno bude zase OK a my odjedeme do západu slunce! ... jo, no a třiďte odpad!" ***pozor spoilery... a velké :)***

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

A pěkně to smrdí. Drahý uživately frajerko(nebo ondreji100?). Stryke neuráží nikoho jen podotýká na to že jsi dement a mfzb jakbysmet.

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

MFZB: Co se třeba uklidnit ? Mají pravdu ? Když sám nejsi schopnej to udělat tak nedrškuj. Pokud se ti na diskuzích líbí tak uber plyn.

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama