Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

kobejn 

všechny recenze uživatele

sranda je, že todle už nemá s těma prvníma dvěma hostelama, který byli komedie (parodie)!!!, nic společnýho. Todle je prachobyčejnej horor, kerej se bere naprosto vážně a absolutně nedává smysl, že se to hlásí k těm hostelům, který se právě vážně vůbec nebraly. A ještě věčí sranda je, že trojka má nejlepší hodnocení, ačkoliv je z nich nejhorší, respektive nejméně originální. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Atmosféra 6/10 Prostředí 5/10/// +největší asi v tom, že se tvůrci snažili o nějakou tu originalitu -nejméně potěší fakt, že potenciál je prakticky nevyužit/// Lepší jako dvojka ale stejně mi přijde že atmosféra toho prvního filmu nebyla překonána. Děj se nám ke všemu tentokrát přesunul na území Ameriky, konkrétně do Las Vegas. A já si říkám proč. To už se filmařům nechtělo stěhovat do Čech, nebo nám chtěli dokázat že i Amerika má svoje nebezpečné hostely? Jediné co vlastně zůstalo, tak je motiv. Konkrétně motiv bohatých zvrhlíků koukat na mučení a zabíjení a fakt že za to rádi zapaltí. Proto se asi vždy a všude najde nějaká organizace, který nějaké to chutné či nechutné maso někde na ulici sežene. Jediné co tohle všechno spojuje dohromady je čistě thrillerová zápletka o tom, že jeden chlápek chce ženskou kterou mu přebral jiný chlápek, konkrétně jeho nejlepší kamarád a tak se neštítí pozabíjet ani svoje přátele jen aby ji potom mohl utěšovat a tím si ji získal. Hmm, nic moc co? Si říkáte. Já to vidím podobně. Navíc šokující momenty by se dali spočítat na prstech jedné ruky. A ke všemu je tu spousta postav trestuhodně nevyužita. Takže hostel Part III potěší jen málo příznivců této série a ještě méně uspokojí jejich očekávání z pořádné porce masa. Asi je nejvyšší čas pozvat si na roadtrip pár přátel a natočit si Hostel IV. "Sakra, kde mám tu kameru"/// Celkem 50%/// ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|35%| Hm, takže opět nic moc. První film byl alespoň lepší průměr, dvojka totální katastrofa a tohle také moc neoslnilo. Příběh je trochu odlišný a o to víc nudnější a blbější. Jen ty vraždící scénky byly docela dobré, ne všechny tedy. Vyříznutí kůže ženy – to bylo docela dobré. To je ale vše, spíš je to podobná ztráta času jako dvojka, ale o něco lepší. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nastydlá bude se slevou.......... Nemůžu napsat, že začátek je lehce erotický, ale spíš jen takový ty kecy o sexu. Holky průměrný a kluci jsou jen samý žvásty. CITÁT - Chtěl bych si jen povídat......... A pak už je to jen o mučení a smrti. Docela jsem překvapen, že to nebylo zbytečně prodlužovaný. Ve svém finále to bylo celkem povedené a možná i lepší než film předcházející. Konec byl sice očekávaný, ale komu by to vadilo. CITÁT - Dokončíme mejdan.......... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Tretiemu hostelu chýba východoeurópska lokalita, ktorú nahradilo Las Vegas a pokus o prepracovanie mytológie za oponou. Znova to nemá hlavu a pätu, a tak sa nad logikou v príbehu vôbec nezamýšľam. Postavy sú nevýrazné, dej priemerný a zvraty očakávané. Našťastie sa film neberie vôbec vážne, a tak je vo svojej podstate celkom zábavný a nenudí. Hrdinovia sú navyše dostatočne nesympatickí na to, aby ich smrť diváka potešila. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama