Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (242)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Scott Spiegel je šikovný režisér, majúci na konte nenápadné perličky ako Narušiteľ (1989) či Od súmraku do úsvitu 2 (1999) a to, že v sérii vymenil Eliho Rotha, ktorý sa v trojke podieľal aspoň na scenári bol dobrý krok. Kým dvojka opätovne a bez nejakej väčšej invencie iba lúhovala nápad z jednotky, trojka prináša aspoň zmenu prostredia a čiastočne aj zmenu prístupu (mučenie a zabíjanie sa deje pred očami V.I.P. divákov, ktorí môžu dokonca uzatvárať stávky na priebeh vraždy). Bolo to pomerne napínavé, nechýbali dejové zvraty, obete sa nesprávali pasívne, príbeh sa nesie v duchu "každý chvíľku ťahá pílku" a mňa osobne tento tretí diel zo všetkých Hostelov bavil najviac. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Přesunutím děje do US ztratil sice Hostel u mě trochu na atraktivitě, ale za nějak zádadní problém bych to nepovažoval... To, že se z perverzní hry vraha s obětí stala obyčejná show pro zbohatlíky, navíc bez nápaditosti, invence a celkové brutality, už ano... A když k tomu připočtu naprosto debilní postavy a zcela předvídatelný děj i pointu, je pro mě třetí Hostel, hodně velké zklamání... ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Z minulých dvou filmů, z kterých zrovna filmový zážitek dvakrát nesršel, se tvůrci po čtyřleté odmlce pustili do dalšího pokračování nelítostného zabíjení. Je to prostě nechutný a objektivně hodnotit lze těžko. Spíš nechápu sebe, že jsem našel odvahu a vůbec se díval. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuji se, že mě první díl svou zlověstností dost naštval a pobouřil. Jeho tísnivá atmosféra možná někoho bavila, jiné zase rozesmálo, že „nás a naše východní sousedy“ představil coby bandu feťáků, kurev a násilníků. Tehdy jsem psal něco ve stylu, že tenhle výplach si dá do sbírky tak akorát nějakej nechutnej úchyl, kterého v mládí přitahovala anatomie nebo ho doma nepřiměřeně řezali. Dvojku jsem s díky vynechal, teď jsem měl tu čest zhlédnout třetí díl, který už nepíchá (i když lehce jo) do východoevropanů, přesto nezklamal a nabízí „scénáristický“ suterén, který se tentokrát přesouvá do města hříchu. I když si v některých momentech nevede až tak špatně, adrenalin divákovi těžko zvedne. Linie bohatých zvrhlíků, které baví sledovat mučení druhých nebo snaha o netradiční přebrání holky nejlepšího kamaráda, jsou spíš k smíchu. Sečteno, podtrženo: sadistická série si svoji pozornost absolutně nezaslouží!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Copak k tomu říct či napsat. Snad asi jen, že byl udělán obrovský krok jinam. Změnil se nám režisér a s tím přišly i naprosté změny v celém příběhu. Začátek byl naprosto úchvatný. Potom už však přichází pouze nuda, nuda a zase jenom nuda. Ty scénky, kdy se má nějak mučit a pak zabít jsou ubohé a hlavně jich je po čertech málo. Celý příběh dosáhl nového stupně debility. A veškeré napětí či příval strachu očekávat snad ani nelze. Docela veliké zklamání. * ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama