Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (238)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Vždy ma bavilo, ako táto séria dokázala zdvihnúť adrenalín a zrýchliť tep poniektorým užívateľom, no ja nevidím žiadny dôvod, aby som to hádzal do odpadu. Zmena prostredia tomu uškodila a je jasné, že z toho už nič nové nevzíde, navyše si treba dosť dlhú dobu počkať, kým príde na rad prvý pekný krvavý mord. Ale kto si počká, ten sa dočká. Mučeníčko je na úrovni, skalpovanie tváričky, chrobáčiky či šíp cez hlavičku (atď.) potešili, záver je dostatočne "akčný" - takže sa vlastne jedná o klasický béčkový gore štandard, ktorý síce hodnotím o triedu nižšie ako prvé dve o niečo zábavnejšie časti, ale nič viac som ani nečakal. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Jakože propracovanější scénář než v předešlých dvou dílech, s jakože překvapivými momenty. Odehrávající se v Las Vegas. Snahu o dějový upgrade ale podkopává těžce laciná režie a pitomé dialogy, připomínající horší americké osmdesátkové horory. První mord každopádně děsivý a pořádně krutý, nic další ve filmu se mu pak již nevyrovná. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tísnivá východoslovanská atmosféra předchozích dílů plná "slovenských" jugošů, ukrajinských šlapek z Rumunska a holohlavých ruských goril s ovarovými krky naverbovaných na bulharském pracáku je ta tam, a jak je tomu u ještě levnějších pokračování levných splatterů zvykem, zbylo jen marketingové propagační video Kosteleckých uzenin. A tak místní nezletilí, začínající sadisti opět berou šulínka do ruky a já si příště radši místo produkce skočím na exkurzi do nejbližší kafilérie. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pro mne na pomezí dvou normálních a tří guilty pleasure hvězdiček. Zatímco první dva Hostely pracovaly se starým známým faktem, že za hlavním vlakovým nádražím v Brně začíná Balkán, třetí část pracuje se zákonem "co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas". Film je laciný, hloupý, nelogický, nicméně se alespoň celkem snaží překvapovat (a v jednotlivostech se mu to docela daří), takže jsem se nad očekávání bavil. Na video film tedy poměrně OK. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónov║ Tuctová, béčková, samoľúba výplachovka, ktorá si drží prázdnotu prvých dvoch dielov, ťažko povedať ktorý diel je úplne najhorší lebo všetko to je bezvýznamná spodina horroru. /15%/ ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ve třetím Hostelu se ze špinavých česko-slovenských uliček a továren přesouváme do noblesního města hříchu Las Vegas. Roth opustil palubu plnou uřezaných končetin a vydloubnutých očí, a na jeho stoličku zasednul Scott Spiegel, producent, kamarád Sama Raimiho a režisér kultovního Narušitele. "Bude to maso," chtělo by se říct, jenže to se díky zkrouhnutému budgetu nekoná. Vraždy jsou tentokrát na mírné úrovni a bohužel ani záporáci nejsou správně sleazy. Ještěže si na nás tvůrci přichystali alespoň těch několik překvapení, mezi nimiž vám zůstane v paměti hlavně to příjemně hravé intro. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hostel III si vzal konečně do parády jiný režisér, ale dopadlo to ještě hůře než předchozí dva díly. Jatka v Las Vegas vypadají celkem uměle, vůbec se nepodařilo vybudovat hutnou atmosféru, neznámí herci jsou nemastní neslaní a už první twist působí hrozně hloupě. Aby toho ale nebylo málo, tak v závěru přijde druhý, který je ještě horší. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Takto - séria mala už svoj prvý štek naladený málo nad MUTE a nie na MAX , ako Final D / SAW / F 13 / HALLOW / T.C.M. / etc...čiže v tomto prípade pokúšanie HOSTEL o H-certifikát žiaden divák nemôže prosiť. Hostel bude stále HOSTELom a dúfajme , že sa dvere zabuchnú , kľúč Eli prehltne a nikomu ho nedovolí ani vykašľať. Je to žmýkanie vysušného a ak Ti neabsorbuje žiaden zo zmyslov nadsádzku, ani snímok vyfabrikovaný na gore ( bez všetkého filmárske naokolo ) tak to preskoč. Prípadne si predstav, že to takto skutočne funguje. Je nutné vidieť " oridžinál " odpad a bude svetlo. Keďže v odpadoch som sa už nahrabala dosť , tak uberám bodík len za absolútnu zbytočnosť. ( ten final fight , ktorý to celé rozvlní je oukej ) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie Hostelu som síce nijak extrémne neočakával, no keď sa mi už dostalo pod ruku tak som ho samozrejme vyskúšal. A môžem povedať, že sklamaný nie som, hoci je o niečo slabšie ako jeho dvaja predchodcovia. Prvý Hostel mal šťastie, že vychytal správny čas a ponúkol brutalitu, ktorá v mainstreame trochu chýbala, zaobalenú do zvláštnej atmosféry, slušného audiovizuálu a bonusovo sa mu podarilo aj (ne)šťastne zabŕdnuť do Československa. Druhý diel sa s výraznejším úspechom síce nestretol, ale zaujal lepším príbehom, temnejšou atmosférou a niekoľkými vychytávkami, ktorými dal najavo, že sa nejako vážne neberie a je si vedomý svojej béčkovosti. A podobne je na tom aj toto tretie pokračovanie, ktoré už ani nešlo do kín a na režisérsku stoličku sa namiesto Eliho Rotha vyvalil Scott Spiegel, ktorý už v hororových vodách dávno, aj keď nenápadne, pláva popri tých správnych osobách. No na tej stoličke ostal vyvalený asi do polovice natáčania, kedy sa konečne zobudil a pridal plyn, vďaka čomu nakoniec vznikla ďalšia béčková krvavá zábava, so štipkou hororového napätia a s tradičným hostelovským gore, ktoré však už nepôsobí tak špinavo a zakázane ako predtým, za čo možno poďakovať hlavne zmene prostredia na Las Vegas a celkovo americkejšiemu prístupu. Ale zlé to nebolo! ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to úplne priemerný horor, ktorý je tretím pokračovaním tejto celkom slušnej série. Má dobrý príbeh o štvorici priateľov, ktorí prídu do Las Vegas kvôli rozlúčke so slobodou jedného z nich, ale stanú sa terčom miestnej mučiteľskej organizácie. Spracovanie je ale iba priemerné, na film sa síce dá pomerne bez problémov pozerať až do konca, na čom má ale výrazný podiel krátka dĺžka, no tempo je dosť pomalé, viac sa rozbehne až po hodine filmu, tiež sa tu nájde viacero menších zvratov, ktoré sú často nečakané, ale žiadnym kladom to rozhodne nie je, pretože spôsobia len oddialenie toho zaujímavejšieho a ani potenciál tejto show, ktorú tento diel ponúka nebola moc využitá. Samotné krvavé scény ma zaujali len minimálne, treba si na ne počkať, za celú prvú hodinu sa nájde prakticky len jedna taká scéna, ale potom sa to už trochu rozbehne a už je viac zabitých, ale obsahovo, no aj vizuálne sú úmrtia prinajlepšom priemerné, je tu málo krvi a aj nápadov, nájdu sa tu asi len dva slušnejšie momenty a to je na film tohto typu veľmi málo. A o tom ostatnom ako atmosfére a napätí sa tu už vôbec hovoriť nedá. Zmena prostredia je rozhodne záporom, prvé dva diely zo svojho prostredia dosť ťažili, ale Las Vegas a hlavne interiéry, v ktorých sa tento diel odohráva vôbec nezaujmú. Herecké obsadenie je na tom prinajlepšom priemerne, na ženské obsadenie sa aspoň dá pozerať, ale inak nestojí prakticky za nič, viac nezaujme vôbec nikto. Réžia a technická stránka nie sú najhoršie, ale aj vo svojej kategórii to nestačí ani na ten priemer. Síce nie som nejaký veľký fanúšik tento série, ale prvé dva diely a hlavne jednotka ma pomerne bavili, mali svoje čaro a aj to násilie tam za niečo stálo. Tento diel tiež nie je zlý, dokázal som ho bez problémov dopozerať, ale zaostáva po všetkých stránkach a násilie, ktoré by tu malo byť prvoradé zaujme len minimálne a tak nevidím jediný dôvod, prečo by som si ho ešte niekedy mal pozrieť. 52% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuji se, že mě první díl svou zlověstností dost naštval a pobouřil. Jeho tísnivá atmosféra možná někoho bavila, jiné zase rozesmálo, že „nás a naše východní sousedy“ představil coby bandu feťáků, kurev a násilníků. Tehdy jsem psal něco ve stylu, že tenhle výplach si dá do sbírky tak akorát nějakej nechutnej úchyl, kterého v mládí přitahovala anatomie nebo ho doma nepřiměřeně řezali. Dvojku jsem s díky vynechal, teď jsem měl tu čest zhlédnout třetí díl, který už nepíchá (i když lehce jo) do východoevropanů, přesto nezklamal a nabízí „scénáristický“ suterén, který se tentokrát přesouvá do města hříchu. I když si v některých momentech nevede až tak špatně, adrenalin divákovi těžko zvedne. Linie bohatých zvrhlíků, které baví sledovat mučení druhých nebo snaha o netradiční přebrání holky nejlepšího kamaráda, jsou spíš k smíchu. Sečteno, podtrženo: sadistická série si svoji pozornost absolutně nezaslouží!! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedna * za úplný záver - to im musí stačiť. Inak je film priemerno podpriemerný ako priemerno podpriemerné platy na slovensku. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Z minulých dvou filmů, z kterých zrovna filmový zážitek dvakrát nesršel, se tvůrci po čtyřleté odmlce pustili do dalšího pokračování nelítostného zabíjení. Je to prostě nechutný a objektivně hodnotit lze těžko. Spíš nechápu sebe, že jsem našel odvahu a vůbec se díval. ( Hodnocení: 1/10 ) ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Co asi obnáší členství v Elitním loveckém klubu..? Šla bych do toho. A kdo vyhledává takový decentnější mučeníčko, může bez obav vstoupit do záře Las Vegaských neonů. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Eli dal od trojky ruky preč a tak novinke chýba už to čaro predchodcov (a nie je to len zmenou prostredia). Postavy vďaka absentujúcej charakterizácii sú nám úplne ukradnuté a kiksy v logike ešte viac podtrhujú amatérsky prístup tvorcov. Atmosféra a univerzum Hostelu tak dostáva na frak napriek tomu, že scenár má v rukáve pár zvratov. Bohužiaľ aj tie postrádajú prepracovanosť aby boli aspoň trochu pôsobivé. To, že žiadny masaker sa nekoná je však smutné najviac. Koho už len zaujíma smrť švábmi či dostrieľanie kušou!? Týranie na smrť pred obecenstvom je tiež zabité “kolesom šťastia“, ktoré stavia princíp pôvodných Hostelov na hlavu (pohraj sa s obeťou ako chceš a s čím chceš). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Docela to ušlo, kdyby film skončil o 2 minuty dřív, tak bych dal i tři hvězdičky. Určitě lepší než předchozí část, i když těžko soudit, protože Hostely byly mými prvními exploity a nebyl jsem na takovej odvar ještě připravený. Hostel III je celkem svižně odsejpající záležitost s několika fajn momenty. Jasně, že občas je to i celkem ujeté, ale ještě se to dá snýst. 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, co očekává perverzní divák od pokračování Hostelů? Zvrácené mučení nebohých obětí! Čekal-li někdo něco jiného, pak je pěkně naivní. Těžko žádat originalitu, když dopředu je jasné, že cílem je pouze dopravit nic netušící chudáky do rukou zvrhlých katů. Zajímavou obměnou je vybraná společnost prachatých úchylů ( a úchylaček), kteří si tentokrát sami ruce nešpiní, ale sází se, jak a co která oběť vydrží. Průměrný dívatelný příběh však příliš brutálního mučení neukáže. Stahování z kůže nabízí jiné filmy v dokonalejším provedení, např. Dagon S.Gordona, a s hmyzem si lze vyhrát mnohem vynalézavěji. Umělé krve tvůrci třetího Hostelu moc nespotřebovali.... a scéna inspirovaná očividně Jacksonovou sekačkou (Braindead) si vystačila s náznakem a vrčením mimo kameru! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Atmosféra 6/10 Prostředí 5/10/// +největší asi v tom, že se tvůrci snažili o nějakou tu originalitu -nejméně potěší fakt, že potenciál je prakticky nevyužit/// Lepší jako dvojka ale stejně mi přijde že atmosféra toho prvního filmu nebyla překonána. Děj se nám ke všemu tentokrát přesunul na území Ameriky, konkrétně do Las Vegas. A já si říkám proč. To už se filmařům nechtělo stěhovat do Čech, nebo nám chtěli dokázat že i Amerika má svoje nebezpečné hostely? Jediné co vlastně zůstalo, tak je motiv. Konkrétně motiv bohatých zvrhlíků koukat na mučení a zabíjení a fakt že za to rádi zapaltí. Proto se asi vždy a všude najde nějaká organizace, který nějaké to chutné či nechutné maso někde na ulici sežene. Jediné co tohle všechno spojuje dohromady je čistě thrillerová zápletka o tom, že jeden chlápek chce ženskou kterou mu přebral jiný chlápek, konkrétně jeho nejlepší kamarád a tak se neštítí pozabíjet ani svoje přátele jen aby ji potom mohl utěšovat a tím si ji získal. Hmm, nic moc co? Si říkáte. Já to vidím podobně. Navíc šokující momenty by se dali spočítat na prstech jedné ruky. A ke všemu je tu spousta postav trestuhodně nevyužita. Takže hostel Part III potěší jen málo příznivců této série a ještě méně uspokojí jejich očekávání z pořádné porce masa. Asi je nejvyšší čas pozvat si na roadtrip pár přátel a natočit si Hostel IV. "Sakra, kde mám tu kameru"/// Celkem 50%/// ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Tretiemu hostelu chýba východoeurópska lokalita, ktorú nahradilo Las Vegas a pokus o prepracovanie mytológie za oponou. Znova to nemá hlavu a pätu, a tak sa nad logikou v príbehu vôbec nezamýšľam. Postavy sú nevýrazné, dej priemerný a zvraty očakávané. Našťastie sa film neberie vôbec vážne, a tak je vo svojej podstate celkom zábavný a nenudí. Hrdinovia sú navyše dostatočne nesympatickí na to, aby ich smrť diváka potešila. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|35%| Hm, takže opět nic moc. První film byl alespoň lepší průměr, dvojka totální katastrofa a tohle také moc neoslnilo. Příběh je trochu odlišný a o to víc nudnější a blbější. Jen ty vraždící scénky byly docela dobré, ne všechny tedy. Vyříznutí kůže ženy – to bylo docela dobré. To je ale vše, spíš je to podobná ztráta času jako dvojka, ale o něco lepší. ()

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama