Reklama

Reklama

Dylan Moran: Like, Totally

všechny plakáty
Velká Británie, 2006, 69 min

Hrají:

Dylan Moran

Obsahy(1)

Druhý záznam představení stand-up komika Dylana Morana, tentokrát z Londýna. Jeho zvláštní postavení ke všemu znovu napadá řadu témat, ať už stejných jako v předchozím představení, ale s novými vtipy, nebo úplně nová témata. "Cynický" Ir zasahuje znovu a je vidět, že i Londýňané jsou nadšení. (c.tucker)

Recenze (85)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nema cenu to tu cely rozpitvavat, predstaveni je v podobnym duchu jako Monster, takze by to byl stejnej komentar. Jedina zmena tu je, ze krome vina a cigaret ma Moran i caj, ma kratsi vlasy, ktery si za chvilku ale stejne zase rozhrabe a chybi tu prostrihy na rozhovor s nim. Ale taky je to o 20 minut kratsi, nez Monster. Jinak co se tyce vtipu, opet si s nicim nebere servitky a bud probira novy temata, nebo ty z Monster, ale s novejma vtipama. Jen asi trikrat se stalo, ze se opakoval. Jinak tentokrat mluvi plynulejs, nez v Monster, takze se nezasekava a zase se nerozjizdi tak silene, aby zacal mlit kraviny. Ale tentokrat tu je lehce kolisava uroven vtipu, obcas neco moc vtipne nevyzni, ale pak tu jsou naprosto brutalni zalezitosti, jako vidlaci nebo nemci. A rozhodne tu vic fuckuje nez v Monster, takze celkove opet spokojenost. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

To jeho nadávání se mi natolik vrylo pod kůži, že jen pár hodin po sledování už jsem měla dojem, že všechna ta moudra znám odjakživa. Zejména teorii o škodlivosti automobilů a srážení. "Oh, John!" ♥♥♥ ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Moje první setkání s Dylanem jako stand-up bavičem (a rozhodně ne poslední). Takových 37 minut (tzn. do přestávky) si to hází neuvěřitelným způsobem, kdy snad každá druhá věta je prvotřídním fórem. Pasáže o Arnoldovi, vidlácích, Německu či srovnávání Anglie s Irskem jsou takřka geniálně vypointované. Poté komik přejde do jakési filozofičtější druhé části představení, která už není takovým nářezem, přesto stále solidně baví, takže celkově dávám slabší, ale plný počet (upraveno po druhém zhlédnutí). „Ale víte, zvednete něco, když musíte. Piano vám spadne na babičku, zvednete piáno. Protože babička má smíšené pocity z celé situace. Nedělní oběd pokračuje…“ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Akože, totálna špička medzi stand-upom. Musíme si priznať, že toto je naozaj majstrovské dielo. Odporcom poviem len toľko, že nemôžme porovnávať 10minútové skeče a výstupy niektorých komikov, ktorí povedia jeden vtip a idú domov. Toto má gradáciu, pointu a celé je to pohodové, jednoduché a úderné. A to je to, vo co go. 85%. ()

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Mnohem drsnější než Monster - Moran si absolutně nebere servítky, protože ví, že mu projde cokoli. Může udělat z diváků debily, může si brát do huby jakákoliv tabu a stejně se všichni smějí a tleskají mu. Pro mně jednoznačně 5/5! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Morana miluji hlavně skrz Black Books. Díky doporučení jedné uživatelky sdílející mou lásku jsem se dostal k Monsteru a Like, Totally... Like, Totally je bezesporu slabší než Monster. Čím víc se smálo publikum v Londýně, tím méně jsem se bavil já. Moran často řešil blbosti a neřešil je nijak závratně zábavně. Chuť jsem si spravil na Monsteru. Ten je absurdnější, Dylan mi přijde "bernardovější" a tím i mnohem vtipnější. Člověk se až diví, jak malý je rozdíl v hodnocení těchto dvou představení... 60% ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Vidím, že názory tady se liší - já preferuji ten, že Monster Dylana Morana bylo MNOHEM lepší. Like, totally... bylo perfektní, ale přestože je o nějakých 20 minut kratší, Monster mi uteklo - bohužel - mnohem rychleji. A rozhodně jsem se tentokrát tak nesmál. Dokonce i vtípky, které se objevily už v Monster (a není jich mnoho - nebojte), jsou o něco méně ostřejší a ráznější. A já bych řekl, že důvod je jasný.. Londýn není Dublin. ;) ()

Němi 

všechny recenze uživatele

A to já se zase pobavil víc než u Monster. Za vtipy o vesničanech, mé noční můře, budu mít Like, Totally jistě vždycky radši. ()

Bachy 

všechny recenze uživatele

První půlka neuvěřitelná. V druhé už Dylan trochu vaří z vody, ale stejně to uvaří téměř perfektně. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Občas přisprostlý, aniž by to bylo nutné kvůli vtipu nebo gradaci, občas mu to vůbec nevyjde, ale sem tam se pointou trefí. Popradě, občas jsem měla pocit, že si z publika dělá legraci. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

O facku méně vtipné než vynikající Monster, ale pořád tu máme skvěle fuckujícího Dylana Morana, který si nebere servítky vůbec s nikým, od vlastních dětí až třeba po Němce- odpad Evropy :-) Tenhle týpek má prostě svůj vlastní, mírně svojský, pohled na život... až mi bylo párkrát mírně nevolno od žaludku, když jsem se přistihl, že spoustu věcí vidím stejně :-) Jinak klasika- víno, cigárko, tentokráte i čaj a sem tam zapomínání, o čem, že to vlastně mluvil, z čehož pramenilo přeskakování z tématu do tématu- zkrátka všechno to, co na Moranovi mám(e) rád(i). ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nevydrží to - na pódiu musí kouřit, jíst, pít. Sice se míň cuchá, ale zato častěji ztrácí nit. A zase všechno, i ty zdánlivě dobré věci, představuje vždy především z té temné stránky. Ale, bože, já ten jeho svéraznej pesimismus TÁK ZBOŽŇUJU! I tu nevyzpytatelnost, s kterou láme jedno tabu za druhým. Obzvlášť to jeho "And then the cage comes down!" zvolané zrovna když už to vypadá, že aspoň na půl minutu doopravdy zvážněl. Ale u něj to skutečně není potřeba, on ta životní moudra pronese i s burácivým smíchem publika v pozadí. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dylan Moran je jeden z najlepších súčasných komikov a vo svojich stand – up predstaveniach dáva naozaj veľké zadosť učinenie tejto pochvale, alebo skutočnosti, záleží na tom ako sa na to pozeráte. Jeho Like, totally vás naozaj odzbrojí. Elegán z Írskym prízvukom, ktorý sa nebojí rýpať do politiky, homosexuálov, žien, Nemcov a mnohých iných a predstavuje ich spôsobom ktorý pôsobí veľmi uvoľnene a ktorý je predovšetkým neskutočne zábavný. Like, Totally nie je také vtipné ani také novátorské ako jeho predchádzajúce vystúpenie Monster – zväčša preto, lebo tu zopakuje už staré známe vtipy, ale aj tak sa jedná o veľký nadštandard a o niečo s čím budú jeho fanúšikovia, alebo ľudia ktorý sa radi trefne zasmejú, viac než spokojný. ()

rawen 

všechny recenze uživatele

Dylana Morana mám rád a tato jeho one man poloimprovizační stand-up comedy show je příjemná a zajímavá, toť vše. 7,5/10 PS: jsem rád, že stejně jako Bernard z Black Books - i jeho představitel Dylan Moran holduje nezřízenému pesimistickému cynismu :) tento humor můžu ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

Dylan Moran je o dva roky starší, ne tak neupravený, během vystoupení si zapálí jen jednu cigaretu a krom vína (pro změnu červeného) popíjí také kávu.. ale to hlavní se nezměnilo - pořád se ničeho nebojí a svým osobitým stylem královsky baví :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, prosím přivítejte na jevišti - Dylana Morana. Tentokráte je jeho vystoupení realizováno v Londýně. V městě všeho vyznání, městě všech ras, kam jezdí turisté celého světa......zvracet do hospod. Jak je tak u Morana běžné, probere všechny babské řeči - od venkovanů (říká jim burani), přes městské nudné Američany a nezapomene i na Britskou politickou scénu. CITÁT - TY, ty a ty, jděte do prdele!!!! My si dáme čaj............... V té americké sféře neopomene ani Arnolda Schwarzeneggera jako guvernéra Kalifornie. CITÁT - Jak se to mohlo stát?.......... Mluví i o celkem běžném celosvětovém jevu jak Evropském tak Americkém a tím je čím dál tím větší agresivita lidí za volantem - nakonec Moran přiznává, že neumí řídit a že vlastně vůbec řidičák nemá. A jen tak bokem přizná, že neumí ani plavat a bojí se, že by, kdyby měl řidičák, mohl spadnout s autem do jezera - to je noční můra Dylana Morana. CITÁT - Jsem pak kompletně v prdeli........... Politika, náboženství, rodina, děti, hospoda a kecy - to vše a možná ještě víc v pořadu Lika a Totaly. CITÁT - Teď půjdu pryč, ale VRÁTÍM SE.......... Divák (posluchač) zde najde (uslyší) velké množství tvrdé reality, racionální pravdy a kruté upřímnosti. Užil jsem si to. ()

Reklama

Reklama