Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

sheen 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci ušatí prostě umí, jsou to nehorázní baviči. Tihle cajti neztratili nic ze smého homoru, hádek a parádní akce. Jestě jim přidali půvabnou Rene Russo, jako drsnou cajtku, ta role jí prostě sedla. O nic horší než první nebo druhý díl, bavil jsem se výtečně. Nejlepší krimi série (filmy), co byla kdy natočená a troufnu si tvrdit, že zůstane nepřekonaná. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Jediným menším záporem je, že byl oproti jedničce a dvojce slabší příběh, ale jen o trošku. Jinač je to opět velkolepá podívaná se skvělým duem Mel Gibson a Danny Glover. Vše funguje jako dřív, skvělé vtipy, hlášky, i akce je tu dost. Bavil mě opět herec Joe Pesci a přibyla nová herečka k filmu Rene Russo, která se dobře - hláškově vyplnovala s Melem Gibsonem. Hudba stejná, takže opět povedený díl. Hodnotím film celkově na 95% = ***** ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nejslabší díl série a může za to hlavně nevýrazný záporák. Nevím co si tvůrci mysleli, ale po tvrďácích jako pan Joshua či Adolf působí tenhle strašně obyčejnsky, ještě že ve čtyřce přišel Jet Li. Celkově mi tenhle díl přišel i méně akční a zvlášť v prostředku je to spíš dost rozpačitej rodinnej film než akční nářez. Rene Russo mohla dostat radikálně míň prostoru, protože při těch jejích bitkách jsem fakt trpěl, takováhle parodie na kopy se jen tak nevidí. Zato Gibson a Glover jsou furt stejně hustý a Joe Pesci je tu opravdu vtipnej, až na to že s blonďatejma vlasama a náušnicí vypadá jak pasák. Možná se zdá že strašně kritizuju, ale bavilo mě to. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že je to na mě moc užvaněné, moc "vtipné". Méně je někdy více a já bych klidně mohla připlácnout čtvrtou hvězdici za povedenou komediálně akční kriminálku se sympatickými hrdiny, kdyby trochu méně blábolili (méně hlášek, více kvalitních) a kdyby byla scénáristou výrazně omezena überotravná postava Lea Getze. Jinak dobrý, nenudilo, pobavilo, akorát mě to chvilkama prostě sra... vyměšovalo. 68% EDIT: No, předchozí napsané platí, ale tenhle film prostě nepatří mezi tříhvězdičkové. "Říznul ses při holení?" "Jo." "Stará žiletka?" "Starej ksicht!" 74% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Na první díly to nemá, ale pořád naprosto skvělá zábavá, prokládaná akcí, která je taky dobře udělaná. Mel Gibson je jako obvykle skvělej stejně tak i Danny Glover, Joe Pesci byl v druhým dílu o trošku lepší, ale rozhodně se tady neztratí a Lea Getze by nikdo asi líp nezahrál. Mezi ně se ve třetím díle vloží ještě Rene Russo a stvoří se tak hlavní čteveřice, která hýbá filmem. Co se týče příběhu tak ten už je slabší, ale zaručeně pobaví a ani nedává moc příležitostí aby se divák nudil. Tahle krimi komediální série, je jednou z nej sérií, které byly natočeny a jsou to taky o moje nejoblíbenější filmy ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Poté, co Travis (Stuart Wilson) zastřelí ve výslechové místnosti zadrženého, za jeho hlavou je vidět spousta krve. Když však hned poté do místnosti dorazí Martin (Mel Gibson), na zdi už žádná krev není. (CjKukis)
  • Zápas NHL mezi Los Angeles Kings a Toronto Maple Leafs, kde policajti honí padoucha na ledu a tím přeruší hru, nehrají skutečné týmy NHL. (Kulmon)
  • Martin Riggs (Mel Gibson) jí psí sušenky, aby se odnaučil kouřit. Gibsonova postava Max ve filmu Šílený Max: Bojovník silnic (1981) pojídá psí žrádlo z plechovky, aby přežila v postapokalyptické pustině. (Bauer)

Reklama

Reklama