Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

Shit 

všechny recenze uživatele

Na první díly to nemá, ale pořád naprosto skvělá zábavá, prokládaná akcí, která je taky dobře udělaná. Mel Gibson je jako obvykle skvělej stejně tak i Danny Glover, Joe Pesci byl v druhým dílu o trošku lepší, ale rozhodně se tady neztratí a Lea Getze by nikdo asi líp nezahrál. Mezi ně se ve třetím díle vloží ještě Rene Russo a stvoří se tak hlavní čteveřice, která hýbá filmem. Co se týče příběhu tak ten už je slabší, ale zaručeně pobaví a ani nedává moc příležitostí aby se divák nudil. Tahle krimi komediální série, je jednou z nej sérií, které byly natočeny a jsou to taky o moje nejoblíbenější filmy ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Už jsem si vážně myslel, že scénáristé jsou tak krutí, že Riggsovi zabijou třetí ženskou. Naštěstí jí přibalili dvě neprůstřelné vesty, než ji nechali odprásknout... Už jen ta úvodní bombová scéna mne naprosto odrovnala. Pro mne nejlepší díl. Kolik je takových sérií, které si po první tři díly drží tak vysokou úroveň? Jsem zvědav na čtyřku... 100% ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

,,Co řekne Leo Getz, není žádnej kec." No to určitě ne. Zřejmě nejvtipnější díl série, který se dá už právoplatně nazvat komedií, a to sakra dobrou! Už první scéna naznačuje, v jakém duchu se ponese celý film - tedy ve vtipném a výbušném. Riggs a Murtaugh se vrací, aby zničili, co se dá, postříleli, koho můžou a vypouštěli skvělé hlášky. Navíc se mi hodně líbila píseň ze začátku filmu (ne že by Jingle Bells z jedničky byly špatné, to ani omylem, vtipnou originalitu je nutno vždy ocenit). Skvělý film, ke kterému se rád vracím. ()

sud 

všechny recenze uživatele

O něco slabší pokračování vynikající jedničky a ještě lepší dvojky. Ale opravdu slabší jen o málo (asi tak o půl hvězdičky). Že se ve filmu objevila Rene Russo je podle mě jen dobře, protože přinesla do filmu spoustu nových prvků (hlavně její intimní seznamování s Riggsem stojí za to :-)). Pořád klape všechno tak jak má Roger s Martinem jsou pořád stejně dobří, nechybí spostu akčních scén, humorných chvil (Roger s tlustou policistkou v antonu, stíhajícím zločince) a také vážných (Roger v sebeobraně zastřelí kamaráda svého syna). Nastávající čtyřka je přibližně na té samé úrovni. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale Trojka je nejhorší díl celé série. Nejen jako hodnotný pokračování, ale i jako akční komedie to je katastrofa. Po velmi povedeném začátku je po zbytek filmu nezajímavá zápletka. Za detektivama Riggsem ( Mel Gibson ) a Murtaughem ( Danny Glover ) celý film cupitá Leo ( Joe Pesci ). Postava je otravná a zbytečná. Na druhou stranu přibrali do týmu seržantku Lornu Coleovou ( Rene Russo ), která to kompensuje krásou, trefnými poznámkami a bojovým uměním. Pokračování opět ztratilo humor. Je to škoda, ale po uvodní scéně to byla nuda. Až na zajímavou scénu na hokejovém ledě. ( 40 procent ) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Počítačová hra, ktorú môžeme vidieť v byte Lorny (Rene Russo) na počítači, je "The Three Stooges" od Activision a Cinemaware. Martin Riggs (Mel Gibson) je veľký fanúšik komediálneho tímu The Three Stooges. (Raccoon.city)
  • Smitty (John Cenatiempo) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686 ráže .357 Magnum. (dc125)

Reklama

Reklama