Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví životní příběh neurochirurga dr. Eugena Fergusona (Cary Grant) a jeho manželky Heleny (Paula Raymond), kteří se stanou obětí únosu při návštěvě nejmenované jihoamerické země. Jejich únosci doktora donutí, aby operoval diktátora Raoula Farraga (José Ferrer) a jestli jejich vůdce nepřežije, zabijí ho i s manželkou. (Pavlínka9)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Plane - Cary Grant j v akejsi Juhoamerickom state a tm hrozia veci ako unos, donucovacie prostriedky k akejsi operacii, vyhrazanie sa ....... na mna to nefungovalo, je to aj uplne prvy film Richarda Brooksa, a hned ako vidim brutalne nadhodnoteny - smutny fakt ze je film tak vysoko percentualne ohodnoteny davam jednoznacne za vinu tomu, ze dost hodne uzivatelov naslo v trenkach natecene prirodzenie a boli proste uplne namako z Caryho Granta . 30 % ()

r007 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že obsahem velmi zajímavý film. Hlavní hrdina se ocitá v situaci, kdy má zachránit život diktátorovi, jehož smrt si přeje většina obyvatel. Myslím, že film je řemeslně velmi dobře zpracovaný, má zápletku, pomalou gradaci, vtipné momenty, životní moudra a i když nemám v podstatě co vytknout, něco mi tam chybí. Cary v typické roli milujícího manžela, charakterního člověka a ještě k tomu hrdiny. ( Well, how do I know I can trust you, doctor ? You dont . ) ()

Reklama

Reklama