Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úsměvný příběh plný lidských nedorozumění a folklórní hudby... Luděk Sobota v roli kastelána Vaška rozehrává v této hudební komedii podle scénáře Milana Muchny a Karla Štorkána další ze svých bláznivých rolí. Titulní zámek je dějištěm tří příběhů, které se postupně propojují. Kastelán Vašek nabídne nocleh na zámku zpěvačce Janě snažící se skrýt před svým rozzlobeným přítelem. Ten na ni žárlí a vydá se ji na zámek hledat společně s kamarády z kapely. Místní chlapík Olin hledá svoji manželku, která nacvičuje folklorní vystoupení k výročí obce a nedorazila domů, a vinou nedorozumění také pátrá na zámku. Posledním aktérem je zloděj, který se pokouší ze zámku ukrást vzácný obraz a musí prchat i před ledním medvědem. Jak tento zmatek dopadne? (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

topi 

všechny recenze uživatele

Ultra bláznivá volovina z produkce brněnské televize s příšerným Luďkem Sobotou, který dokonce i zpívá a to je fakt bizár, tenhle playboy :D. V podstatě fakt šílenost, kde různé situace nemají obdoby, u scén s ledními medvědy jsem fakt šel do kolen :D. Je to fakt kravina, ale aspoň pobaví. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Bez výraznějších momentů ale přehledně odvyprávěný příběh s herci vedlejších rolí v rolích hlavních a neherci v rolích vedlejších. Prostě se to hejbe, ale zase na tv tvorbu moc neurazí. 2-3* ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Půvabná Dana Vlková, pěknej zámek, a to je bohužel už vše. Noc na zámku je humorně laděný televizní bizár z počátku 80. let. Luděk Sobotu tu hraje kastelána, nějakého Casanovu, i když rozhodně tak nepůsobí a stráví noc s Danou Vlkovou na zámku. Dělá jí výklad zámku v barokních šatech, venku na něj číhají tři žárlivci a druhý den zahraje dechovka. [119. hodnocení, 10. komentář, 39%] ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený Luděk Sobota zpívá... Bohužel. Abych použil jeho vlastní repliku z pořadu že Soboty na Šimka: "Jééé, ty krááásně zpíííváš. Jako moje teta. Než ji strejda zabil." Taková socialisticko folklórní taškařice, jakých v té době vznikaly desítky. Občas pobaví, občas ne, ale většinu času dnes už nudí. ()

Amonasr 

všechny recenze uživatele

Slaboučká TV komedie, v níž se jen tu a tam objevilo něco skutečně pro zasmání. Hudební stránka je navíc její další slabina. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbenec se zde snaží, ale něco tomu chybí. Především raději neměl zpívat. V každém případě Brno mile překvapilo veselou fraškou, která kus zábavy přece jen dala. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Komedie je důkazem, že i když vymyslíte bláznivé honění se po zámku sem a tam a přidáte k tomu jasně komediálního herce - už od pohledu, nemusí to přesto stačit na dobrou zábavu. Někdy i to je málo. Vrcholem všeho bylo, když Luděk Sobota zpíval. Párkrát jsem se pobavil, to přiznávám, ale celkově se z možností zámku asi dalo vytěžit víc. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Tak to bylo opravdu směšný. Ale ne tak, jak by se na komedii slušelo a autoři zamýšleli. Myslím, že se to tady s tou lidovostí zábavy krapet přehnalo. Taky nechápu, proč je zde Pavel Váně přejmenován na Pavla Vaňka. To je nějaká variace na Ferdinanda Vaňka? Vystupuje zde netradičně jako bubeník doprovodné hudební skupiny Dany Vlkové, spolu s Jiřím Vondrákem, se kterým tehdy hrál ve skupině VKV. Toho třetího se mi určit nepodařilo. (Kopřiva?) ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Neukočírovaná taškařice M.Muchny. A ten milovník L. Soboty dost děs.. Zajímavostí 2 hlavní  ženské role - část dua Kamelie a sestra paní exprezidentové . ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

muchna byl jen protekční synáček, točit nikdy podle mne neuměl, některé jeho věci by měly být postihovány za kažení vkusu. To je jedna z nich ()

Reklama

Reklama