Reklama

Reklama

Jing wu men xu ji

  • Tchaj-wan Tang shan da xiong 2 (více)

Obsahy(1)

Tento snímek dějem navazuje na konec filmu Fist of Fury (1972) od Bruce Lee.

Po smrti Chen Zhena (Bruce Lee) si Japonci v Šanghaji začínají více dovolovat na Číňany – zabíjí je, ničí školy atd. Naštěstí se do města dostane Chen Shen (Bruce Li), bratr Chen Zhena, a rozhodne  se postavit proradným Japoncům, aby pomstil smrt bratra a všech Číňanů. (Modiwish)

(více)

Recenze (2)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Velice raritní záležitost,která opravdu přímo navazuje na fllm s Brucem Lee v hlavní roli Fist of Fury z roku 1972. Film navazuje na pohřeb postavy, kterou hrál Bruce Lee, Japonci si v městě proti Číňanům dovolují ještě víc než v "jedničce". Celý film se skládá jen z neustálých šarvátek a hromadných bitek čínské a japonské strany. Do toho nějaké ty kecy, Číňané jsou ti největší otloukánci a chudáci, Japonci je docela dobře řežou katanami ... takhle celé dokola, než přijede do města bratr původní postavy, kterou hrál Bruce Lee. Je to jeho bratr a hraje ho herec, který používal pseudonym Bruce Li a natočil mraky béček, kde legendu napodoboval (podobně tak dělal Bruce Le, Bruce Lai, Dragon Lee a další blbečci ...). Musím říct, že fyzická podoba tohoto herce s původním Brucem je neuvěřitelná, opravdu na první pohled jako by mu z oka vypadl ... Ale pak začne bojovat a to je kámen úrazu ... Bruce Li možná tak původního mistra uměl trochu napodobit v jeho prostém projevu, ale co se týče boje, pohybů apod., to je UKRUTNOST!! K pláči, ostuda a nuda, co tady ta nula předvádí!! S mistrem se absolutně nemůže rovnat, už někteří ti ostatní "stuntmani" se podle mne uměli hýbat lépe ... Na tomto film naprosto padá. Tento bratr samozřejmě postupně vymlátí celou japonskou školu a nechá se zatknout. Hromadné bitky byly ok, ale jinak trapné a ubohé... ()

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Lidé bděte! Tenhle paskvil má červené hodnocení? Tohle je naprostá příšernost. Tento film je jen o bitkách, které bych jinak ocenil, avšak tyto nebyli vůbec technicky zvládnuty. O ději se nezaslouží ani mluvit. Děj přímo navazuje na první díl, ale jeho kvalitou se mu nemůže tenhle díl vyrovnat. V tom filmu se snad nic nedělo, tudíž není o čem mluvit. Když jsem to měl za sebou, oddechl jsem si...konečně! ()

Reklama

Reklama