Reklama

Reklama

Neřízená střela

  • Velká Británie Wild Target (více)
Trailer

Victor Maynard je v duchu rodinné tradice profesionálním zabijákem. Dalo by se říci, že je ve svém oboru absolutní špička. Svou práci vykonává rychle, precizně a nezanechává žádné stopy. Jeho obličej nikdo nezná, dokonce ani jeho kolegové zabijáci netuší, jak přesně vypadá. Brzy oslaví 55. narozeniny, žije sám bez potomků a jeho matka se obává, že by mohl být homosexuální a nezanechat po sobě pokračovatele rodinné tradice. Jednoho dne dostává Victor zakázku na zabití mladé podvodnice a zlodějky Rose. Prodala svému zákazníkovi panu Fergusonovi padělaný obraz za 900 tisíc liber. Zdá se to jako snadný úkol, ale Rosino chování je naprosto nevyzpytatelné. Victor selhal. Victorova matka je velmi zklamaná a žádá syna, aby se svému zákazníkovi hned omluvil a svou chybu napravil. V tu dobu už má však Rose na mušce Fergusonův muž. Než však stihne Rose zabít, Victor ho zastřelí. Šokovaná Rose žádá, aby ji Victor chránil. Domnívá se, že je soukromý detektiv, a nabízí mu 30 tisíc liber týdně za svou ochranu. Nasedají do Rosina auta, kde však na ně čeká další zabiják. Toho si vezme na mušku mladík Tony, který se na místě činu vyskytuje spíš náhodou a ze svého konání je vyděšený. Victor v něm odhaluje velký talent, a vezme ho proto s sebou. Všichni tři se nyní musí ukrýt. Jako bezpečné místo určí Victor drahý hotel. Náhodou se v hotelu a na stejném patře ubytoval i Ferguson, kterého Rose podvedla. Ferguson si najímá nového zabijáka Dixona. Jeho úkolem je zabít Rose i Victora Maynarda. Úplnou náhodou Ferguson a jeho pomocník objeví Rose a Victora v hotelu. Okamžitě se za nimi vydají. Victor, Rose a Tony ujíždějí v malém mini cooperu, pronásledováni velkým mercedesem. Mají štěstí, jejich pronásledovatelé nezvládnou řízení, a těžce se zraní. Victor odveze Rose a Tonyho do svého domu na venkove. Zde budou všichni v bezpečí. Victor nabízí Tonymu, že mu poskytne zdarma šestitýdenní výcvik, a Tony rád přijímá... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (706)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Absolútne som nevedel do čoho idem no presto všetko som tušil, že nebudem sklamaný! Tieto anglické komédie mám proste rád. Ich suchý humor bez nadávok a vynucovania si tak pozornosti mi totálne imponuje. Všetci traja hlavný hrdinovia k sebe pasujú ako riť na šerbeľ. Odporúčam sledovať v angličtine. To ich žužlanie slov to je proste paráda. Najviac sa mi páčil mladý Rupert Grint ktorý má opäť úlohu tak trochu spomaleného mladíka, ktorému to veľmi nemyslí. Nakoniec už sme si nato zvykli v ságe Harryho Pottera a sedí mu to ako uliate. Načo hrať múdreho keď menej je niekedy viac. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, film ze staré školy inspirovaný všemi těmi francouzskými komediemi (už chyběl jen Belmondo). Bill Nighy má charisma na rozdávání, Emily Blunt každým dalším filmem ukazuje, že o téhle kočce ještě hodně uslyšíme, Martin Freeman skvěle úlisný a Rupert Grint v "době po Harrym" prokazuje kus komediálního talentu. Pro mě osobně jedna z nejlepších komedií, co jsem v poslední době viděl, o to větší překvapení, že jsem o tomto filmu neměl skoro žádné info. "Jak se daří tvému bodyguardovi?" "Nejraději bych ho odpojil od přístrojů." "Výborný nápad, tak to udělej." "Ne, má zaplaceno až do konce měsíce."... "Mučili tě, viď?" "Ne, hned jsem jim řekla tvojí adresu." "Hodná holka." :-) :-) ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Každé slušné řemeslo, nota bene s rodinnou tradicí, potřebuje pokračovatele. To je jasný. A tak se dává dokupy těžko představitelné trio, kamennoksichtý Nighy (jak se to hernajs čte???), čerstvě vyvoraná myš Grint a půvabně drzá Emily, kterou chránit může vydat na docela příjemnou filmovou jednohubu. Weasley tu byl navíc, ale Freeman byl absolutně vražedně parádní! Ehm, Emily, vážím asi 80 kg :-) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době tu mám lehkou kriminální zápletku, s mně výjimečně vhodně zvoleným britským humorem. Samozřejmě, velký podíl na tom nese ústřední trojice...a to mi ze začátku "Ron" moc nesedl. Nebo spíše jsem tápal po jeho roličce. Ale nakonec i on podal po bocích E. Blunt a B. Nigthyho slušný výkon a já si mohl směle pobrukovat, jak rychle to uteklo. No, být nájemným vrahem může být někdy prdel, jako je tomu v tomto případě! 73% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bill Nighy ako nájomný zabiják sa snaží zabiť Emily Blunt. Pobehuje po meste, občas po nej strelí, ale netrafí. Poprípade nejakého náhodného okoloidúceho, ktorý si práve skúša šaty v kabínke, zabije. Nič si z toho nerobí, ved je v romantickej gangsterskej komédii. Ja mám bohužial s takýmto laxným prístupom značný problém a neviem, prečo by som mu mal držať palce a prečo by som mal chápať sympatie k nemu zo strany šik zlodejky. S vtipnosťou, dobrodružnosťou a zábavnosťou filmu je to tiež nahnuté, nič špeciálne v scenári, čo by ospravedlnovalo hviezdnu účasť, nie je. Taký priemer na víkendové popoludnie v telke, ktorý od diváka nič nevyžaduje. Ale to je napríklad aj Kobra 11. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Po vykonaní kontraktu na začiatku filmu nájde Victor  finančnú odmenu v skrinke číslo 47. Číslo 47 je pravdepodobne narážkou na hru „Hitman“, rovnako ako aj na rovnomenný film o nájomnom vrahovi menom Hitman: Agent 47 (2015). (martincba)
  • Pištoľ, ktorú objavila Rose (Emily Blunt) spolu s albumom polepeným výstrižkami z Victorovych (Bill Nighy) vrážd, je nemecký Mauser C96 vyrábaný už od konca 19. storočia. (abraxas)
  • U záběrů při jízdě autem je na hercích ve vozidle vidět stále stejné světlo a stíny, přitom pozadí a okolí auta se různě mění. Je tak patrné, že byla použita zadní projekce. (Pyron)

Reklama

Reklama