Reklama

Reklama

Neřízená střela

  • Velká Británie Wild Target (více)
Trailer

Victor Maynard je v duchu rodinné tradice profesionálním zabijákem. Dalo by se říci, že je ve svém oboru absolutní špička. Svou práci vykonává rychle, precizně a nezanechává žádné stopy. Jeho obličej nikdo nezná, dokonce ani jeho kolegové zabijáci netuší, jak přesně vypadá. Brzy oslaví 55. narozeniny, žije sám bez potomků a jeho matka se obává, že by mohl být homosexuální a nezanechat po sobě pokračovatele rodinné tradice. Jednoho dne dostává Victor zakázku na zabití mladé podvodnice a zlodějky Rose. Prodala svému zákazníkovi panu Fergusonovi padělaný obraz za 900 tisíc liber. Zdá se to jako snadný úkol, ale Rosino chování je naprosto nevyzpytatelné. Victor selhal. Victorova matka je velmi zklamaná a žádá syna, aby se svému zákazníkovi hned omluvil a svou chybu napravil. V tu dobu už má však Rose na mušce Fergusonův muž. Než však stihne Rose zabít, Victor ho zastřelí. Šokovaná Rose žádá, aby ji Victor chránil. Domnívá se, že je soukromý detektiv, a nabízí mu 30 tisíc liber týdně za svou ochranu. Nasedají do Rosina auta, kde však na ně čeká další zabiják. Toho si vezme na mušku mladík Tony, který se na místě činu vyskytuje spíš náhodou a ze svého konání je vyděšený. Victor v něm odhaluje velký talent, a vezme ho proto s sebou. Všichni tři se nyní musí ukrýt. Jako bezpečné místo určí Victor drahý hotel. Náhodou se v hotelu a na stejném patře ubytoval i Ferguson, kterého Rose podvedla. Ferguson si najímá nového zabijáka Dixona. Jeho úkolem je zabít Rose i Victora Maynarda. Úplnou náhodou Ferguson a jeho pomocník objeví Rose a Victora v hotelu. Okamžitě se za nimi vydají. Victor, Rose a Tony ujíždějí v malém mini cooperu, pronásledováni velkým mercedesem. Mají štěstí, jejich pronásledovatelé nezvládnou řízení, a těžce se zraní. Victor odveze Rose a Tonyho do svého domu na venkove. Zde budou všichni v bezpečí. Victor nabízí Tonymu, že mu poskytne zdarma šestitýdenní výcvik, a Tony rád přijímá... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (706)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Zhlédnuto hlavně kvůli Billovi a Rupertovi. Docela překvapení, akční filmy nepatří mezi moje nejoblíbenější žánry. Vcelku slušné herecké výkony (samozřejměm Bill Nighy ani jinak než dobře hrát neumí), klasická zápletka. Ale ten konec to trochu zkazil, připadal mi dost nedomyšlený, *spoiler* ano, tak zabili ty vrahouny, které ten hlavní chlápek s neschopným sluhou, najal, ale nevidim důvod proč by na ní nemohl najmout další a další dokud by konečně někdo nezabil jeho aby dal pokoj. No, ale to je v podstatě maličkost. 4* btw. Emily Blunt měla neskutečně krásný šaty/boty/sukně ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka s půvabnou Emily Blunt v roli, která ji dobře padla na tělo, tradičně skvělým Billem Nighy a řadou zdařilých scén. Námět sám o sobě není nikterak inovativní, ale to vůbec nevadí. Scéna s nosičem a Victorem sledujícím vše z protější střechy neměla chybu podobně jako jízda v červeném mini nebo odkaz na Psycho. :) Příjemných scén ve filmu najdeme hodně a výsledný dojem je u mě na sympatické 4*. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době tu mám lehkou kriminální zápletku, s mně výjimečně vhodně zvoleným britským humorem. Samozřejmě, velký podíl na tom nese ústřední trojice...a to mi ze začátku "Ron" moc nesedl. Nebo spíše jsem tápal po jeho roličce. Ale nakonec i on podal po bocích E. Blunt a B. Nigthyho slušný výkon a já si mohl směle pobrukovat, jak rychle to uteklo. No, být nájemným vrahem může být někdy prdel, jako je tomu v tomto případě! 73% ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Film jednorázového použitia s totálne suchým anglickým humorom, milou Emily Blunt a komickým Billom Nighym. Wild Target nesie v sebe náboj francúzskych filmov zo 70 až 80tych rokov a kľudne by si v ňom mohol zahrať aj Louise de Funés, keby bol ešte medzi nami. Viac tvorivej invencie by rozhodne neuškodilo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I feel it in my fingers, I feel it in my toes… To, co Billy Nighy cítí v prstech, tentokráte nejsou Vánoce, ani spoušť pistole, ony se mu místo zápalek na nábojích zapalují lejtka! Kdyby byl v hlavní roli Pierre Richard, měl bych to za nějakou francouzskou crazy komedii z 80.let, Mini dal vzpomenout na příhody Mr.Beana a občas probleskl britský humor zbavený vlhkosti, nicméně Wild Target není ani zdaleka tak dobrý, jaký mohl být. On ten rukopis ze souseda zabijáka Willise je totiž velmi patrný, obzvláště když vám ho nasvítí Bilbův běloskvoucí chrup.. P.S.: Než se mě na to zeptáš, Emily, 180 liber. Ne, není to má cena za noc, jen Ti to převádím na britskou jednotku hmotnosti.. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Gorila Mike (Gregor Fisher)  se ve 42. minutě v obleku pořádně zmáchá ve vaně, kde hledá své ustřelené ucho. Když ale za moment vyběhne z hotelu, je jeho oblek naprosto suchý. (rikitiki)

Reklama

Reklama