Reklama

Reklama

Neřízená střela

  • Velká Británie Wild Target (více)
Trailer

Victor Maynard je v duchu rodinné tradice profesionálním zabijákem. Dalo by se říci, že je ve svém oboru absolutní špička. Svou práci vykonává rychle, precizně a nezanechává žádné stopy. Jeho obličej nikdo nezná, dokonce ani jeho kolegové zabijáci netuší, jak přesně vypadá. Brzy oslaví 55. narozeniny, žije sám bez potomků a jeho matka se obává, že by mohl být homosexuální a nezanechat po sobě pokračovatele rodinné tradice. Jednoho dne dostává Victor zakázku na zabití mladé podvodnice a zlodějky Rose. Prodala svému zákazníkovi panu Fergusonovi padělaný obraz za 900 tisíc liber. Zdá se to jako snadný úkol, ale Rosino chování je naprosto nevyzpytatelné. Victor selhal. Victorova matka je velmi zklamaná a žádá syna, aby se svému zákazníkovi hned omluvil a svou chybu napravil. V tu dobu už má však Rose na mušce Fergusonův muž. Než však stihne Rose zabít, Victor ho zastřelí. Šokovaná Rose žádá, aby ji Victor chránil. Domnívá se, že je soukromý detektiv, a nabízí mu 30 tisíc liber týdně za svou ochranu. Nasedají do Rosina auta, kde však na ně čeká další zabiják. Toho si vezme na mušku mladík Tony, který se na místě činu vyskytuje spíš náhodou a ze svého konání je vyděšený. Victor v něm odhaluje velký talent, a vezme ho proto s sebou. Všichni tři se nyní musí ukrýt. Jako bezpečné místo určí Victor drahý hotel. Náhodou se v hotelu a na stejném patře ubytoval i Ferguson, kterého Rose podvedla. Ferguson si najímá nového zabijáka Dixona. Jeho úkolem je zabít Rose i Victora Maynarda. Úplnou náhodou Ferguson a jeho pomocník objeví Rose a Victora v hotelu. Okamžitě se za nimi vydají. Victor, Rose a Tony ujíždějí v malém mini cooperu, pronásledováni velkým mercedesem. Mají štěstí, jejich pronásledovatelé nezvládnou řízení, a těžce se zraní. Victor odveze Rose a Tonyho do svého domu na venkove. Zde budou všichni v bezpečí. Victor nabízí Tonymu, že mu poskytne zdarma šestitýdenní výcvik, a Tony rád přijímá... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (706)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Rozjančená taškařice se snahou o anglický suchý rukopis, ale výsledek je spíš prapodivným mixem komediálních stylů, protože do svých peprnějších a sušších rivalů má v mnoha ohledech Wild Target dost daleko. Nemá přesně nadefinovaný styl ani filmařskou řeč. Blunt je objev a Nighyho zabiják je přímo lahůdkový. Akce je však nevýrazná (rozpočet pár šlupek) a komediální scénky jsou vtipné jen občas. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Ľahký britský humor, celkom dobrý scenár, zaujímavé obsadenie. Celkovo príjemné oddychové pozeranie :) Čo sa soundtracku týka, tak s voľbou hudby som bol tiež spokojný. Jediné čo môžem filmu vyčítať je, že mohli vystrihnúť pár scén, miestami to bolo trochu nudné, chýbalo mi tam viac akcie, teda viac boja ako naháňania. Ale inak fakt vydarené ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

I když nemám ráda komedie o nájemných vrazích, tak v tomto případě na svou zásadu zapomínám. Příběh je podaný s takovou nadsázkou, že smývá veškeré morální pochybnosti a divák chtě nechtě tomu upnutému profíkovi tolik posedlému čistotou a pořádkem fandí a tu ztřeštěnou šílenou holku mu přeje, protože ona mu do života přináší tolik potřebnou barvu. Film je lehoučký jak citronová pěna do koupele, takže se v něm nějaká ta nelogičnost v ději hravě skryje.____ Vcelku už stařičký Bill Nighy je tady pomilováníhodný a to zcela upřímně. /12. 4. 13./ ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Agent 47 zestárl a ještě se zamiloval. Tak tahle představa mě dokonale rozesmívá a rozesmála mě i tahle komedie, která mi, nevím proč, atmosférou neustále připomínala Sklapni a zastřel mě. Ústřední trio je parádní, Grint mi začíná být celkem sympatický, k Emily netřeba slov a Bill ztvárnil čtyřicet sedmičku (nemůžu si pomoci XD) daleko zajímavěji než plešatej Olyphant. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Víš, jak špatně střílím. Namířím ti na hlavu a ustřelím ti koule." To je pravda, takže mé cvičené oko v nemehlu Tonym nástupce rodinné tradice Maynardových nevidělo. Nicméně Victor byl skvěle připravený, maminka mu kryla záda naprosto jedinečně a Rose se nám pěkně vybarvila. Zpočátku bych neměl nejmenší problém udělat z ní roztomilý mastný flek, ale časem si mě omotala kolem prsu a já bych kvůli ní snad sundal igelit z nábytku, naleštil Miniho a namasíroval jí nohy. A kdyby to chtěla vědět, tak jsem příjemně měkoučký, vážím asi metráček a tohle je pro mě velmi příjemná zábava. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (14)

  • Po vykonaní kontraktu na začiatku filmu nájde Victor  finančnú odmenu v skrinke číslo 47. Číslo 47 je pravdepodobne narážkou na hru „Hitman“, rovnako ako aj na rovnomenný film o nájomnom vrahovi menom Hitman: Agent 47 (2015). (martincba)
  • Gregor Fisher a Bill Nighy si spolu již zahráli ve filmu Láska nebeská (2003). V tomto filmu stojí proti sobě, ale v Lásce nebeské jsou nerozlučná dvojice, kdy Fisher dělá manažera nestárnoucí pěvecké hvězdě Nighymu. (tb_23)

Reklama

Reklama