Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z Bena Binghama (Richard E. Grant) se stal nudný chlap ve středních letech a jeho žena Amanda (Carrie-Anne Moss) ho opustí. Muž propadá apatii, z níž ho vytrhne až jeho sedmnáctiletý syn. Pokud však Ben chce získat Amandu zpět, musí pro to něco udělat.  Americká romantická komedie vypráví o Benu Binghamovi, jehož opustila energická manželka Amanda, protože propadl pasivitě středního věku a nehodlá s tím nic dělat. Ben začne pít, odmítá si sundat pyžamo a utápí se v sebelítosti, dokud ho jeho sedmnáctiletý syn Justin nepromění v úplně jiného člověka. Než se otec naděje, stane se nejžádanějším nezadaným mužem ve městě, jemuž je v patách nejedna žena. Když se však Justin poprvé zamiluje, začne se mu zdát tátův životní styl poněkud povrchní. Ben musí znovu najít sám sebe a získat zpět milovanou Amandu, která mezitím hledá štěstí po boku jiného muže. V hlavních rolích se představí Richard E. Grant, Carrie-Anne Moss, Johnny Pacar ad. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

freddy 

všechny recenze uživatele

Sympatická komedie, která je až nečekaně příjemně svižná a u které jsem se jako divák ani chvilku nenudil. Pořád se tam něco děje, pořád je čemu se smát, pořád je co obdivovat. Tenhle film hýří zajímavými nápady a než by se divák mohl začít nudit, tak už se tam zase začne dít něco jiného, co zaujme divákovo oko. A scénka, kdy otec jménem Ben má pocit, že má chronický únavový syndrom a jeho dospívající syn mu čte příznaky, které otec odsouhlasí a syn na to zareaguje "ale to všechno máš z chlastu", to je prostě dokonalá scénka, která se tvůrcům fakt povedla. Po zhlédnutí této komedie rozhodně nemám pocit, jako bych viděl další tuctový neoriginální film, na který za pár týdnů zapomenu. Kdepak, tahle komedie je náramně vyvedená a já jsem rád, že jsem si našel čas a mohl se na ní podívat, protože to rozhodně stálo za to. Například kde jinde uvidíte, jak syn svého otce učí užívat si života a flirtovat se ženami, protože jeho otec tohle už dávno za 20 let manželství zapomněl. Já jsem se bavil, docela jsem se i nasmál a hlavně mě velmi potěšila v roli jedné z Benových milenek Jenna Elfman, které to pořád velmi sluší a ze své krásy, kterou jsem obdivoval v seriálu Dharma a Greg, pranic neztratila. Nevidím důvod, proč nedat nadprůměrné hodnocení, když si ho film zaslouží, proto uděluji čtyři hvězdy. ()

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Nebudem polemizovať s nikým o tom, aké je to frustrujúce v strednom veku prísť o dlhoročného partnera, ktorý sa pre vás časom stane bežnou a neuvedomujúcou si samozrejmosťou, čo to dokáže s človekom dorobiť a čo za vodopád pudov môže spustiť, napriek tomu sa mi tento scenár zdal až príliš pritiahnutý za vlasy, a to aj s ohľadom na jeho štastný koniec, takže 55%. ()

Reklama

Matt2626 

všechny recenze uživatele

Budem sa opakovať, ale : Kedy konečne amíci pochopia že film robí dobrá réžia a inteligentný dej a nie len gegy. Ale aj tak som mal šťastie, lebo som sa nasmial dosýta. Richard E. Grant a jeho "face" ma dostávali do kolien. Zahral to skutočne výborne. (viď scéna s marišovými koláčikmi). Zvyšné parametre filmu sú však čisto americké a tak asi nemá zmysel sa nimi zaoberať. Úlohu na zabavenie film splnil. 55% ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Priemerná nie moc vtipná vzťahovka , kde hlavného hrdinu opustí manželka a on nevie čo so sebou. Začne randiť s viacerými ženami naraz, ale uvedomí si svoju chybu a chce manželku naspäť. Richard E. Grant hrá svoju postavu úplne hrozne. Filmu sa nepodarilo na mňa preniesť nejaké emócie ani úprimné city ohľadom lásky. Celkom nuda. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Chronický únavový syndrom je velmi závažná věc.." - "Ale ty nemáš chronický únavový syndrom !!" - "Stal se z tebe doktor, zatímco jsem byl v koupelně ??" - "Vygooglil jsem to.." ;) Amores perros !! Ale to všichni víme až příliš dobře.. V dialogu opravdu velmi silný a vtipný, stejně jako v několika detailech a pasážích, film, který ovšem režisérka Barra Grant řemeslně nezvládla, zvláště ta předvídatelnost, nekonzistentnost a žánrová neujasněnost až irituje, když přechází od bizarní romance, přes grotesku až k naléhavé moralitě, což jen potvrzuje moji teorii, že slušná spisovatelka většinou platí za velmi špatného filmaře.. A ta trestuhodně nevyužitá Carrie-Ann Moss zamrzí obzvlášť.. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama