Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Druhé pokračování příběhů dětského detektiva Dr. Martina. Film má dva příběhy:

1. "Ztracené děti" Na strahovském stadionu je v době spartakiády zřízen azyl pro ztracené děti. Protože se jim tu líbí, ztracených přibývá...

2. "Čertova noc" Skrytý fotoaparát vyfotografuje pachatele loupeže v klenotnictví - dítě v čertovské masce. Při rekonstrukci zorganizované Dr. Martinem je odhalen skutečný pachatel... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Ztracené děti nabízejí zajímavý pohled do zákulisí spartakiády. Především výkon dětského hrdiny v této povídce je přesvědčivý. Druhá povídka těží z vděčného motivu mikulášského večera. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Pomalé a poklidné a zajímavý náhled do spartakiády-zvláště transportéry a parašutisté na ploše, to byl panečku nápad... 7letý talentovaný chlapeček jest první rolí Mirka Vladyky...Pro ty co to nepochopili :):************************************ Ztracené děti - V době spartakiády do útulku pro ztracené děti přivede starší chlapec malého Káju. Kája neví, kde bydlí, a nikdo si ho nevyzvedne ani v pozdním večeru. Příslušník VB dr. Martin si ho proto odveze domů, kde ho uloží ke spánku. Sám se musí vydat za jiným malým ztracencem, jehož rodiče jsou v zahraničí. S kolegou Krausem stráví celou noc pátráním, ale bezvýsledně. Teprve ráno objeví hledaného, jímž je Kája, který se ve skutečnosti jmenuje Rudla. Babička poskytla vyšetřovatelům fotografii, na níž má hoch dlouhé vlasy, zatímco nyní je ostříhaný. Do útulku ho přivedl bratr, aby se o něho nemusel starat ()

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

Tak první povídka je kravina až na střechu. To je bez debaty. Druhá už je lepší, ale i zde mi naprosto unikaly myšlenkové pochody páně detektivovy. Je pravda, že jsem se u toho děsně nudil a dělal jinou práci, ale koukal jsem a bedlivě poslouchal. Holt bych nemohl být detektivem, nebo autoři u natáčení zdatně popíjeli a na něco prostě zapomněli. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

U telefonu Martin je druhá ze čtyř dětských filmů s kriminálními případy. Tento je složen ze dvou kratších povídek. Ani jedná není bůhvíjaká. Po těch 54 letech jsou doslova dětinsky příšerné a nezajímavé. Černobílé pojetí tomu také nepomáhá. A tak jestli se přece tu dá něco najít, tak jedině ty retro záběry na staré výstavní trhy, stará auta a archivní spartakiádní záběry, které jsou jako od Karla Čáslavského. [103. hodnocení, 6. komentář, 56%] ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama