Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tentokrát je tým přivolán do malého venkovského městečka k případu žhářství. Na místě však Rigsby a Cho zjistí, že se jednalo o velmi sofistikovanou vraždu. Muž byl upálen v garáži. Zanedlouho vypukne požár na místní policejní stanici a někdo se pokusí zabít i šerifa. Tým brzy zjistí, že oba byli s dalšími dvěma na válečné misi, při níž uhořel jakýsi Dave. Patrick tuší, že klíčem k vyřešení případu jsou nález pramene ve vyprahlé krajině a společné podnikaní čtyř původních kamarádů. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BROOO pripadam si, jako kdybych sledovala serial mindhunter.. psychogicky vyslech lvl. holden ford. || ❝𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐚 𝐩𝐨𝐢𝐬𝐨𝐧. 𝐑𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐟𝐨𝐫 𝐟𝐨𝐨𝐥𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐝𝐦𝐞𝐧.❞ 🏚🔥 ()

Vena69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je bezesporu ta nejlepší epizoda z celého seriálu! Dokonale vymyšlený příběh zde nabídne geniální a přitom uvěřitelné zvraty, poskytne hercům dostatek prostoru při skvostné závěrečné konfrontaci a hlavně diváka seznámí s postavou Patricka Jana - tato epizoda totiž pomocí brilantních dialogů ukáže Jana takového jaký je - veselý a trochu potrhlý génius, který ale o všechno přišel, zhroutil se mu život a teď touží po pomstě. Metafora s Bílou velrybou, mistrné dialogy, herecký um schovaný do těch nejmenších detailů a výrazů tváře - to všechno jsou jen další třešničky na dortu té nejsilnější epizody z celého seriálu. To nejlepší na Flame Red je ale to, že se tady najde prostor pro všechno - vývoj hlavní postavy nijak nezastíní vyšetřování samotné. Najde se tady i pár minut na sympatickou romanticko-komediální konfrontaci mezi Grace a Rigsbym. Prostě tady nic nechybí a nic tady nepřebývá. 10/10 ()

Reklama

Reklama