Reklama

Reklama

Mentalista - Série 5 (2012) (série)


Rudý úsvit (S05E05)

(epizoda)
  • USA Red Dawn

Obsahy(1)

Dnešní díl nás zavádí úplně na začátek, kdy se v kanceláři agentky Lisbonové poprvé objevil Patrick Jane a chtěl vědět, jaké jsou novinky v případu vyšetřování Rudého Johna. V té době řešil tým případ smrti muže, který byl nalezen zastřelený u silnice. Jane na Lisbonovou svým postřehem udělal dojem, a tak ho požádala, aby se pokusil odhalit mezi podezřelými toho, kdo lže. Patrik vymyslel trik s kartami a skutečně se mu to podařilo. Odhalil vraha. Díky tomu ho Lisbonové šéf ředitel Minelli najal jako konzultanta. (TV Nova)

(více)

Recenze (1)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samotný případ byl sice skvělý, ale jinak dějově jakoby vůbec nezapadal ... Za prvé, proč s tímto dílem nezačít jako první a házet ho až do páté řady, kde vyznívá jako pěst na oko? Nehledě na to, že spousta detailů vůbec nesedí. Připomenul si někdo pilotní epizodu než vypustil do světa tento díl? Asi ne ... Navíc ta scéna s telefonátem s FBI byla až neuvěřitelně stupidní, skoro až vynucená, aby se aspoň nějak příběh posunul ... Sice hodnotím čtyřma hvězdičkama, ale celkově jsem z epizody velmi zklamaná. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Po vystoupení z výtahu v ústředí CBI (California Bureau of Investigation) lze na pravé straně několikrát zahlédnout portrét 38. guvernéra státu Kalifornie, kterým byl Arnold Schwarzenegger v období 17. listopadu 2003 – 3. ledna 2011. (Rominator)
  • Tato epizoda je speciální, protože se příběhově odehrává několik let před prvním dílem a funguje jako úvod do seriálu. (Rominator)

Reklama

Reklama