Reklama

Reklama

Mentalista

(seriál)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2015), 106 h 57 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Simon Baker, Amanda Righetti, Robin Tunney, Steven Culp, Tim Kang, Tim Guinee, Owain Yeoman, Gail O'Grady, Shaun Toub, Tara Karsian, Morena Baccarin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Detektív Patrick Jane je veľmi všímavý. Aj z tých najmenších detailov na mieste činu i z chovania ľudí dokáže vyvodiť precízne závery. Preto ako odborný poradca spolupracuje s CBI a pomáha hľadať nebezpečných zločincov. Ale po sériovom vrahovi zvanom "Red John", ktorý zavraždil jeho ženu a dieťa, márne pátra už niekoľko rokov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele IvcaSammet k tomuto seriálu (7)

Válka růží (2012) (S04E15) 

Velké, opravdu velké zklamání. Nezajímá mě milostný život Rigsbyho ani Choa, natož tak samotného Patricka. Doufala jsem, že postavu Eriky už v životě neuvidím. Začíná to vypadat, že se kvůli stupidním vtahům zase začíná vyšetřování přesouvat na druhou kolej. Tak doufám, že to byl jenom přešlap ... ()

Rubínové střevíčky (2012) (S04E21) 

Nádherná epizoda, zatím nejsilnější námět. Škoda, že nejde dát šest hvězdiček. ()

Sbohem a díky za šrámy (2012) (S04E22) 

Tři a půl hvězdičky. Ještě jedna epizoda s pozvraceným sakem, zfetovanou Summer a dialogy o vztazích, kvůli kterým je případ posunutý na druhou kolej, tak půjdu s hodnocením k odpadu ... ()

Rudý úsvit (2012) (S05E05) 

Samotný případ byl sice skvělý, ale jinak dějově jakoby vůbec nezapadal ... Za prvé, proč s tímto dílem nezačít jako první a házet ho až do páté řady, kde vyznívá jako pěst na oko? Nehledě na to, že spousta detailů vůbec nesedí. Připomenul si někdo pilotní epizodu než vypustil do světa tento díl? Asi ne ... Navíc ta scéna s telefonátem s FBI byla až neuvěřitelně stupidní, skoro až vynucená, aby se aspoň nějak příběh posunul ... Sice hodnotím čtyřma hvězdičkama, ale celkově jsem z epizody velmi zklamaná. ()

Rudý John (2013) (S06E08) 

Ani nevím, proč dávám čtyři hvězdičky, to odhalení bylo obrovské zklamání ... ()

Můj blankytný ráj (2013) (S06E09) 

Nejnudnější epizoda, to přemostění mohlo být rozhodně kratší ... ()

Modrý pták (2014) (S06E22) odpad!

No to si snad ti Američani dělají pr*** ... ()

Reklama

Reklama