Reklama

Reklama

Mentalista

(seriál)
Trailer 1
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2015), 106 h 57 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Bruno Heller

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Simon Baker, Amanda Righetti, Robin Tunney, Steven Culp, Tim Kang, Tim Guinee, Owain Yeoman, Gail O'Grady, Shaun Toub, Tara Karsian, Morena Baccarin (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(151)

Detektív Patrick Jane je veľmi všímavý. Aj z tých najmenších detailov na mieste činu i z chovania ľudí dokáže vyvodiť precízne závery. Preto ako odborný poradca spolupracuje s CBI a pomáha hľadať nebezpečných zločincov. Ale po sériovom vrahovi zvanom "Red John", ktorý zavraždil jeho ženu a dieťa, márne pátra už niekoľko rokov... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Davies182 k tomuto seriálu (1)

Mentalista (2008) 

Vlastně jsem to dost čekal, ale paradoxně i tak je pro mne tento seriál (nebo alespoň jeho pilot) hodně velkým zklamáním. Začíná to nejnevýraznějším hlavním hrdinou za poslední seriálová léta, pokračuje přes podivné herce, kteří hrají spíše svými komickými grimasami než mluvenou řečí, a končí rádoby akční a napínavou snahou o efektivní zakončení dílu... navíc jsem měl pocit, že více než půlka seriálu je jen bezduchá vata plná podivných nudných řečí, hlavně aby se to včechno co nejdříve vyřešilo! Za to, že si Baker ustlal pod smajlíkem nakresleným krví jeho zavražděné rodiny, má ale u mě tvůrce malé plus. ()

Reklama

Reklama