Reklama

Reklama

Mentalista - Série 3

(série)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2010–2011), 17 h 27 min (Minutáž: 41–44 min)

Epizody(24)

Recenze (3)

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já, bohužel, nejaem pro dávání humoru na vedlejší kolej, protože ten jediný, spolu s dost skvělým obsazením, byl silnou nadhodnotou Mentalisty. Ta se ovšem posunem k 'važné detektivce' vytrácí a pro mě je to špatně. Jak jsem byl nadšený z první série a v rozpacích z druhé, třetí už mě skoro ani nebaví. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

wow. zase tam bylo nekolik nudnych dilu, ALE ten konec... za ten DOKONALY konec dat jenom 4 hvezdicky nemuzu:))))♥️ 𝐨𝐛𝐥𝐢𝐛𝐞𝐧𝐞 𝐞𝐩𝐢𝐳𝐨𝐝𝐲: 𝘳𝘦𝘥 𝘴𝘬𝘺 𝘢𝘵 𝘯𝘪𝘨𝘩𝘵, 𝘳𝘦𝘥 𝘮𝘰𝘰𝘯, 𝘫𝘰𝘭𝘭𝘺 𝘳𝘦𝘥 𝘦𝘭𝘧, 𝘳𝘦𝘥 𝘢𝘭𝘦𝘳𝘵, 𝘳𝘦𝘥 𝘲𝘶𝘦𝘦𝘯, 𝘳𝘩𝘢𝘱𝘴𝘰𝘥𝘺 𝘪𝘯 𝘳𝘦𝘥, 𝘴𝘵𝘳𝘢𝘸𝘣𝘦𝘳𝘳𝘪𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 (𝘱𝘢𝘳𝘵 1&2) ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Malý, fakt nepatrný posun kvalitou trochu nahoru. Hlavně ke konci série se dostává seriál vod, kam by mohl doplavat, kdyby dal humor na druhou kolej a přitvrdil na vážnosti a thrilleru. Patrick Jane by na tom rozhodně netratil. ()

Galerie (128)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy agenti CBI chytají vraha během dostihů, se dostanou až do budovy, kde se určují sázky. Ve 37. minutě můžeme vidět komparzistu tmavší pleti v béžové bundě, jak se na levé straně objeví kolem probíhajících agentů. Vzápětí ho ale vidíme o dvě vteřiny později před pachatelem, který agentům utíká. Záběr končí, jakmile probíhá skoro kolem něj, nicméně v další scéně je opět před pachatelem a uhýbá na stranu. (Jeffic)
  • Přestože Rigsby (Owain Yeoman) se svou kolegyní jen chodil, má v této epizodě při rvačce s otcem jasně viditelný prsten na prsteníčku. (Ermanaricus)

Reklama

Reklama