Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jmenuje se Bret Maverick a právě má být pověšen trojicí zlosynů. Vzpomíná na události minulého týdne, které jej přivedly až do oprátky. Chtěl se zúčastnit proslulého pokerového šampionátu Tří řek o obrovskou výhru půl milionu dolarů. Zápisné je však pětadvacet tisíc a do těch Maverickovi chybí ještě tři tisíce. Hodlal je získat v saloonu městečka Crystal River, kde se přidal ke hře mladého pistolníka Hardina, půvabné dobrodružky Annabelle a jejího společníka Angela. Ačkoli všichni podvádějí, jak nejlépe mohou, vyhraje Maverick, který zpočátku předstíral nezkušenost. I když je mu kde kdo dlužen, nedaří se Maverickovi získat potřebnou sumu. Připojí se tedy k Annabelle, která odjíždí dostavníkem ve společnosti elegantního šerifa Zanea Coopera. Maverick se rozhodne za tučnou provizi získat okradeným přistěhovalcům zpět jejich peníze a nakonec se nechá zajmout indiány jako rukojmí. Náčelník indiánů je jeho přítel a celé složité jednání bylo jen divadýlkem pro Annabelle, které se chce zalíbit. Po řadě dalších dobrodružství se nakonec všichni zúčastnění sejdou i s potřebnou částkou na palubě parníku Lauren Belle, kde se má konat velkolepé pokerové klání. Bitva o půl milionu dolarů začíná. (TV Nova)

(více)

Recenze (537)

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Absolútna klasika! Fantastickí herci na čele so sympaťákom Gibsnom, skvelý humor, napätie i pohodička...proste skvelý film. ()

src 

všechny recenze uživatele

Velmi (a tim myslim opravdu velmi) zabavna westernova komedie plna zvratu a vtipnych hlasek. A majici vsechno, co ve westernu ma byt: kovboje, indiany, osadniky, padouchy i lepe devy (a jednoho ruskeho knizete). I kdyz ne vsechno je tim, cim se zda byt. ()

AlexDLarge 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s výbornými herci. Překvapivě zábavně zpracované téma westernové komedie. Myslím, že kdyby to točil jiný režisér než Richard Donner, tak to zdaleka nebude tak dobrý. Mel Gibson tady předvádí svojí typickou roli legračního sympaťáka, Jodie Foster zase netypickou roli komediální postavy a překvapivě dobře role sedla i Alfredu Molinovi. Prostě pohodová jízda se spoustou humoru a originálních prvků. P.S.: U scén, kdy jeden druhého okrádají jsem se válel smíchy. Je to fakt neuvěřitelné. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Fantastická komedie, Mel Gibson výborný a Jodie Fosterová úžasná. Skvělá zápletka s nečekaným koncem, bavil jsem se od začátku do konce. ()

Nixon 

všechny recenze uživatele

Novodobý komedie - western, silné klišé a skvělí herci. Trochu zbytečně dlouhé, středně zábavné a jedna scénka, při které jsem brečel smíchy ;-) ()

Ashnobe 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá komedie; Mela Gibsona mám rád a ostatní herci také podávají výborné výkony. Fajn je, že se děj nedá předvídat (někdy se mi zdál až moc zapletený). Jinak scéna s indiány je jedna z nejlepších. ()

awokado 

všechny recenze uživatele

tak tenhle film je u mě stálice, je z kategorie filmů, na které se můžu dívat po devatenáctý a přesto se ně podívám s chutí i podvacátý.......jinak na Gibsonovi jde vidět, že si to natačení sakra užíval, role mu fakt sedla.......:)) ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Ke golfistovu hodnocení dodávám už jen scénu opakované líbačky spojené s opakovanou krádeží peněženky. Tenhle film miluju a Jodie v něm byla přesladká. ()

alldo.raine 

všechny recenze uživatele

Vytečně ztvárněná "westernová" komedie, ve které excelují Mel Gibson a Jodie Foster. Čůrááám smíchy pokaždé, když Maverick cituje svého otce:) ()

Stanix 

všechny recenze uživatele

Rozverná westernová komedie se štemplem "pro děti", což jde bohužel hodně vidět. Ale i tak se jedná o celkem inteligentní zábavu. ()

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Vynikající westernová komedie , která má vadu na kráse tak maximálně tu , že je možná občas až moc bláznivá . Ale přebijí to skvělý herci ( Gibson , Garner , Fosterová , Coburn ) , geniální hlášky a výborná Donnerova režie ( a také hudba Randyho Edelmana ) . Není to asi úplně plný počet , tak 95% , ale už jen proto že tvůrci dokázali , že jde natočit něco tak příjemného a ani chvíli to nenudí , musím dát plný počet !!! ()

Rimland 

všechny recenze uživatele

Neskutečně pohodová, atmosferická a vtipná záležitost. Film s pravděpodobně největší koncentrací chamtivců na minutu :-) Slovní popichování mezi Maverickem, Cooperem a Annabelle je geniální, stejně jako nezapomenutelná pasáž s indiány. Highlightem filmu je nicméně cameo Dannyho Glovera, které mě (asi jako každého dalšího znalce/fandu jisté série od téhož režiséra) vždycky spolehlivě pošle do kolen :-))) ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jeden z Best filmů ever o kartách, dobrodružství s nádherným Melem v hlavní roli, a s ná dher nou Džudy v roli pohlavní. ()

JohnnyKladno 

všechny recenze uživatele

Jodie Foster a Mel Gibson si film užívají a je to na tom vidět. Velká pokero/westernová zábava. Má to pěkné nápady, vtipnou zápletku a vynikající cameo :-). 80% ()

Související novinky

Zemřel Richard Donner

Zemřel Richard Donner

05.07.2021

Legendární režisér Supermana, Smrtonosné zbraně nebo Spiknutí Richard Donner zemřel ve věku 91 let. Smutnou zprávu přinesla jeho manželka, producentka Lauren Shuler Donner. Slavný tvůrce pocházel z… (více)

Bobr Jodie Foster přilákal Mela Gibsona

Bobr Jodie Foster přilákal Mela Gibsona

12.07.2009

Tohle si všechna média vychutnala. Stručně a jasně: Jodie Foster režíruje film Beaver, v němž si hlavní roli zahraje Mel Gibson. A protože v angličtině se slovo „bobr“ používá stejně dvojsmyslně jako… (více)

Reklama

Reklama