Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kdo hledá film čistě pro pobavení, okořeněný vymakanými souboji s dechberoucí choreografií, nechť sáhne po Undisputed III. Sem tam trapná hláška, tady béčková scéna jako hovado, jinde zase úsměvně přehnaný scénář. Ale v součtu to vůbec nevadí, protože skze celý snímek si nelze nevšimnout mohutné lásky, kterou do filmu tvůrci vložili. Chlapíci, co milují akci a starou klasiku se rozhodli, že si natočí vlastní béčko roku 2010. Expendables mají také svoje kouzlo, ale tohle na mě dýchlo jaksi více, a užil jsem si to na 110 procent. Výhodou je, že není nutná znalost předchozích dílů. Jinak je tenhle akčňák v mých očích mixem Shawshanku, Yip Mana a mého guilty pleasure: Souboje cti. Co rozhodně překvapí, když už ne potěší, je sice jednoduchý, nicméně zejména ke konci silný "příběh". ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Máme tu Scotta Adkinse opět jako Boyku ze dvojky. Tentokrát jako hlavní hrdina. Stejně jsem mu trochu fandil i ve dvojce, kde byl v záporné roli. Příběh filmu je ještě jednodušší než ve dvojce. Tam mi přišel o trochu lepší než zde, ale nevadí. Film vůbec nenudí, po celou dobu je na co se dívat. Souboje mimo ring zde jsou také, třeba venku, kdy Boyka dostane k zemi pár dozorců. Ringové souboje jsou opět perfektně natočené, je jich dost. Adkins opět předvádí své skvělé bojové umění. Jeho bojové kousky jsou naprosto perfektní. Režisér si dal opět záležet, aby co nejdokonaleji natočil bitky - opět se povedlo. Herecké obsazení je na tom dost dobře. Neměl jsem žádný problém. Vedle Adkinse mě zaujal i Mykel Shannon Jenkins. Finální zápas byl naprosto perfektní. Adkinsův záporák se uměl také dost prát. Už jsem přestával věřit, že ho Adkins dostane. Konec dobře promyšlený. S filmem nemám větší problém. Sice mě více zaujal ve dvojce příběh a tak, ale tohle je také perfektní podívaná. Hodnotím na 90% = ***** ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Že by béčková předehra k Expendables a manuál k tomu, jak vysekávat poklonu divokým osmdesátým letům? O Florentinovi víme, že tohle umí jako nikdo jiný. Pečlivě opsané dějové osnovy doplněné fotogenickými zpomalovačkami a borci, kteří propůjčují končetiny moderním stylům (akrobacie je tu možná až příliš) a snaží se zvednout ze země skomírající akční žánr. Zápletka je klasicky muklovatá, tentokrát ovšem připomínající Krvavý sport víc než kdy dřív, nicméně člověku přijde, že Florentine nasázel do scénáře méně klišé než průměrný hollywoodský scenárista (schválně si pak zajděte na Prince z Persie), a to co zbylo je spíš sympatickým pomrknutím na pamětníky. Osou ovšem není uvěřitelná proměna hlavního bijce Boyky ze záporáka dvojky do chápavého antihrdiny ve trojce... většina replik je opravdu jen úvodem k nějaké té bitce. Špičková choreografie, bez výjimky šikovní a ještě šikovnější kluci a spousta času a správných kamerových úhlů, abyste o nic nepřišli a neměli pocit, že vám někdo trhá ten nejlepší žvanec od huby. Undisputed III je zkrátka fan service, hnaná touhou trumfnout úspěšnou a opěvovanou dvojku. Ne že by v oblasti driblujících kung-fu šikulů nebyla konkurence, ale na rozdíl od Florentinova Ninji nebo thajských příspěvků u Undisputed nepřetáčíte ani při dalších zhlédnutích. Děj není bez kouzla a charaktery jsou natolik sympatické, že tu rázem máme mnohem víc než jen výkladní skříň toho, co zvládají dnešní pošuci z ringů a tělocvičen. Chybí jen dobová patina a okoukané tváře, ale to při vší vůli nemůžeme mladým borcům vyčítat. Naopak... jejich poklona kořenům žánru působí čerstvě a dravě. A je v ní naděje, že až přestanou opisovat, vykročí vpřed tou správnou nohou. Dobře si zapamatujte jejich jména... kam přijdou, tam létají třísky a hvězdičky zatraceně vysoko. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už z předchozího filmu vím, že Boyka je tvrďák a že v téhle sérii nemůžeme čekat nic víc než zatraceně skvělou choreografii soubojů. A tohle vše splňuje i tento třetí díl. Opět - příběh by se dal shrnout do jedné jednoduché věty, ale koho to sere, když jsou zde parádní souboje a ještě lepší protivníci (capoerista mi udělal radost). Prostě a jednoduše - kdo v tomhle nebude hledat sofistikované drama s vypilovanými postavami a zaměří se jen na bojové sekvence, ten nebude zklamán. 90 %. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Akční béčko jedoucí podle dlouhodobě stanovené osnovy, ovšem současně jedoucí tak přímočarým a efektním způsobem, že dlouhodobě nemá v daném žánru konkurenci. Souboje jsou neskutečně stylové a zábavné, příběh maximálně jednoduchý a skvěle završený a Scott Adkins má zaděláno na pořádně nabušenou kariéru-) Jeden z nejlepších akčních nářezů posledních let.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Bojovú choreografiu mal na starosti Larnell Stovall. Zároveň bol aj režisérom druhého štábu. (m.a.t.o.)
  • Na konci filmu, kde se dozorci chystají zastřelit Boyku (Scott Adkins), zachrání jej jeho spolubojovník Turbo (Mykel Jenkins) tím, že střelí dozorce do pravé části hlavy. Po pádu na zem má však dozorce prostřelenou stranu levou. (Kubula333)
  • Prvý film, kde herec Lateef Crowder (Santiago Silva) vyhral svoj súboj. (ywo666)

Reklama

Reklama