Reklama

Reklama

VOD (1)

Parťák jednoho policisty zemřel při hurikánu Katrina, ale tento policista objeví, že byl možná zavražděn. Vyšetřování pokračuje a zavede ho s jeho novým parťákem do hlubin kriminálního polosvěta. (Filmbox)

Recenze (34)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer a Sharon Stone, říkal jsem si to by nemuselo být k zahození. Neviděl jsem hodnocení před zhlédnutím, tak jsem ani nečekal nic zvláštního, od téhle nakonec vyklubané nezkrocené slátaniny. Charles Winkler mě teda zklamal a jeho režie nestojí prakticky za nic. ( Hodnocení: 2/10 ) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabá, podpriemerná snímka, s ako tak slušným a prekvapivým koncom. Val Kilmer je tu odpudivý, 50 Cent v každom filme rovnaký, Sheron Stone nič extra, taká suchá postava, za pochvalu stojí Jose Pable Cantillo a jeho typická postava drogového mexikánca. Koniec bol síce prekvapivý, ale dej počas celého filmu bol predvídaný. Dvojke Kilmer - Cent to nepristalo. Neboli to žiadni Willis - L. Jackson. Akcie pramálo a keď sa strieľalo tak ste sa aj tak nudili. K nikomu sa neviete vžiť, nikomu nedržíte palce, len sa dívate raz na obrazovku, raz na hodinky. Žiadna známa ani výrazná pieseň vo filme nezaznela a tak teda neprichádza pomoc ani v podobe soundtracku. Škoda, potenciál tam bol. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Mexikáni, šikmáci, Val Kilmer v denimovej košielke... To už tam zrovna mohol hrať Dalibor Janda! Toto bol jeden stupídny lúzerský film kde pri počúvaní dialogov medzi Sharon Stone a ostatnými aktérmi som mal pocit, akoby som sledoval nejakú lacnú telenovelu! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Policajtská reality show ze zatopené Lousiany. Současným kameramanlm by možná někdo už mohl prozradit pár slov o úžasném vynálezu, kterému se říká stativ. Akce naprosto nepřehledné. Jinak bych opakoval komentář ecceHOMMO, napsal to nejvýstižněji. Jedna hvězda za pár mých oblíbených herců. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Curtis se hodně ve filmovém světě snaží ale je jen pár filmu kde záři, no tahle policejní záležitost neuspěla. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Svou přirozeností to připomíná výtečný americký seriál Policejní odznak.. Kilmer i "50 Cent" si odehrají svůj standart, Sharon Stone působí velmi přirozeně, potěší účast dlouho neviděného Michaela Biehna, zasazení příběhu do období po hurikánu Kathrina zesiluje dojem bezvýchodnosti.. Bohužel kvalita filmu padá s naprosto trapnými pseudointelektuálními dialogy jakoby plnými poselství a místy i značně přepáleným dějem.. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Koukám na to asi půl hodiny a hlava mi to nebere. Žádná pořádná hudba, nepovedená rozklepaná kamera a naprosto stupidní dialog. CITÁT - Zasraný právníci. Zasraný policajti. Koukám na to asi hodinu a stále nechápu. Moc černochů kolem, ženy jsou jen děvky, zločinci vyhrávají a já stále nechápu, kdo je větší zločinec, zda právníci, FBI, policajti nebo ti lidé z ulice. A kameraman se opravdu za svým nástrojem chová jak sjetej Santa Klaus o vánocích. Hip - hop vyhrává na celé město. Koukám na to asi hodinu a půl, ale nic se nezměnilo. Z nudy se pokusím to dokoukat, málem jsem i usnul. 90% snímku se odehrává ve tmě nebo pološeru a světlé stránky příběhu osvětlují jen výstřely pistolí a sprostá slova. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Režisér Siete 2...uff, no to už so mnou zatriaslo..ale "hrajú" tu 50 Cent, tlsťoch - Val Kilmer, už nie tak sexy Sharon Stone, a terminátor Michael Biehn...a čo to vidím amatérsku digitálnu kameru, rádoby drsný jazyk hercov a úbohý scenár, ktorý by som zvládol napísať aj ja...a čo máme ako výsledok?...ťažko pozerateľný film, ktorý by obstál ako film do stánku, ale nie do požičovne...sorry North Video, začnite vydávať lepšie titulky ako túto céčkovú slátaninu... ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Podle obsazení to možná vypadá na slušnou podívanou. Omyl. Tohle byla po všech stránkách katastrofa a ani ta početná skupina polonahých slečen tohle nezachrání. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Ambiciozní kriminálka, která bohužel skončila v šedém průměru. Herci fajn, atmosféra ušla. Jen škoda toho digitálního videa. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

To bylo hodně špatné Především od Kilmera bych nečekal tak špatný výkon. 1* dávám za jeho kolegu 50 centa, který byl to nejlepší na celém filmu! ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Gangy...skorumpovaná polícia....drogy....peniaze....zabíjanie....a to celé na pozadí dôsledkou hurikánu Katrina v New Orleanse.....bohužiaľ snímok pôsobí zmetene, nudí a vlastne nemá takmer nič čím by diváka zaujal....*/** ()

MiCM 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné. Jednou za čas se podívám na film s obdobným hodnocením a často se stejným výsledkem. S nehorazným znechucením jak takové hodnocení mohlo vzniknout.. Perfektní film. Jak scénář, tak režie, hudba, herci. Napínavé, akční, seriózní a pravděpodobně velmi autentické a aktuální.. Režisér Krajních mezí, Pobřežní hlídky..myslím, že není co dodat. Kdo hodnotil zle, asi film neviděl, nebo se dívá na filmy zásadně v nejhorší možné kvalitě..ještě to asi pořád letí.. Jinak dobře tam zmínili: "Kdo dělá ve sračkách, těžko bude čistý.." I když to asi dělají s nejlepším úmyslem, nejde být svatý a zároveň nečeho v takovém světě docílit.. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Hmm,Val Kilmer, Sharon Stone, Michael Biehn, to znělo hezky. Bohužel převážně televizní Winkler měl zůstat tam kde byl. Snaha natočit film realisticky mu dost nevyšla.Nejen, že to je místy hodně zmatený, ale hlavně je to dost nudný. K tomu hodně slabej scénář. ()

vorenus 

všechny recenze uživatele

To snad měl být původně seriál a potom to někdo sestříhal.Jinak si nedovedu vysvětlit, tak ubohé a nesmyslné dialogy.Kilmer po dlouhé době vypadá jako tvrďák, ale nemá bohužel co hrát.A Sharon nám taky stárne.Škoda, kdysi ačkových hvězd. ()

Reklama

Reklama